868
O Τσίπρας και ένα πάντα, η Εύα Λονγκόρια, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Αδωνις και η Ευγενία, ο Καραμέρος με τον Ζαχαριάδη. Ηταν ένα ακόμη τρελό Σαββατοκύριακο | CreativeProtagon/Instagram/Facebook/Twitter

Τρελό weekend #22

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 11 Σεπτεμβρίου 2017, 12:17
O Τσίπρας και ένα πάντα, η Εύα Λονγκόρια, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Αδωνις και η Ευγενία, ο Καραμέρος με τον Ζαχαριάδη. Ηταν ένα ακόμη τρελό Σαββατοκύριακο
|CreativeProtagon/Instagram/Facebook/Twitter

Τρελό weekend #22

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 11 Σεπτεμβρίου 2017, 12:17

1. O Αδωνις Γεωργιάδης τραβάει κουπί. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιβιβάστηκε στην τριήρη «Ολυμπιάς», μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία και τράβηξε κουπί. «Με αυτό το υπερόπλο οι Αθηναίοι νίκησαν τους Πέρσες στη Σαλαμίνα και έσωσαν την Ευρώπη. Αξέχαστη εμπειρία σήμερα», έγραψε ο αντιπρόεδρος Αδωνις, για να θυμίσει στην Ευρώπη πόσα μας χρωστάει. Σε εμάς και στα υπερόπλα μας.

ADONIS
«Ουκ εά με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον». O Αδωνις Γεωργιάδης σε ρόλο Θεμιστοκλή

Η σύζυγός του πάντως ανήρτησε μια πιο ρομαντική και λιγότερο μιλιτέρ φωτογραφία του ζευγαριού με φόντο το υπερόπλο.

DJXS3frXcAEjpWy

2. Ο Κώστας Ζουράρις παίρνει έναν υπνάκο. Ο υφυπουργός Παιδείας εκλήθη μεν να παρακολουθήσει τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την άντεξε κιόλας. Ετσι, κατά τα φαινόμενα, αποκοιμήθηκε στη γωνιά του, προφανώς όσο ο Πρωθυπουργός χαρακτήριζε «κεντροδεξιό» τον Πάνο Καμμένο.

3afa263b7b7b471f17e85d1ac1e6fdc8.jpg.pagespeed.ce.JJSJh6Kirr
O Κώστας Ζουράρις έχει παραδοθεί. Ο Στέλιος Παππάς ίσα που βαστιέται

3. Η Εύα Λονγκόρια τα πίνει στη Μύκονο. Η διάσημη «νοικοκυρά σε απόγνωση» βρέθηκε στο Nammos στην Ψαρρού και κατά τα φαινόμενα απόλαυσε ένα (λέμε τώρα) ποτήρι ροζέ κρασί.

21414723_1419381158138956_2278719116199936055_o
Η Εύα Λονγκόρια και αυτή στην Ψαρρού. Στο τσακ έχασε τις καμήλες.

4. Ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει ένα πάντα. Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο περίπτερο της Κίνας στην 82η ΔΕΘ είχε κάτι από επίσκεψη σε λούνα παρκ. Ετσι ο κ. Τσίπρας βρέθηκε δίπλα και στο αγαπημένο του αρκουδάκι, όταν βρέθηκε στον χώρο της Cosco.

ImageHandler
O Αλέξης Τσίπρας στο λούνα παρκ, συγγνώμη στο περίπτερο της Κίνας στη ΔΕΘ

Αλλά επειδή είναι καλό παιδί, ο Πρωθυπουργός άφησε και τον φιλαράκο του να φωτογραφηθεί με το πάντα της Cosco.

panta
Και ο Νίκος Παππάς με το πάντα

7. O Ορέστης Τσανγκ έχει όσα πάντα θέλει. Ο παίκτης του «Survivor» λίγο έλειψε να επισκιάσει τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Απλώς ο Πρωθυπουργός είπε μετά τις λέξεις «του βέτου», «εξαιτίας του γεγονός» και «κόπρο του Αυγέα» (αντί του «Αυγείου») και έτσι έκλεψε την παράσταση από τον Τσανγκ που αρκέστηκε στο περίπτερο της Κίνας και ίσως να μιλάει καλύτερα ελληνικά.

Είναι τιμή μου να παρευρίσκομαι στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Ελλάδα & Κίνα, μου δίδαξαν και μου πρόσφεραν πολλά. Ευχαριστώ για όλα! #exhibition #flag #ilovegreece #ilovechina #中国人 #华人 #love #thessaloniki

A post shared by Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) on

6. ΣΥΡΙΖΑ goes north. Με αφορμή τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης απολαμβάνει τις βόλτες στην πιο ερωτική πόλη της χώρας, παρέα με τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργο Καραμέρο που βγάζει selfie. 

ZAXARIADISkARAMEOR

7. H Κατερίνα Παπακώστα βλέπει μπάσκετ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισε τη νίκη επί της Λιθουανίας με αυτήν την χαριτωμένη ανάρτηση στο twitter. Βέβαια ο αγώνας ήταν Σάββατο βράδυ και η κυρία Παπακώστα το θυμήθηκε απόγευμα Κυριακής, αλλά ίσως να είδε το ματς σε μαγνητοσκόπηση.

8. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν βλέπει σε όλο αυτό τίποτα το κακόγουστο. Αντιθέτως του αρέσει που στην παραλία της Νέας Μάκρης υπάρχουν αγάλματα τύπου αρχαία Αίγυπτος και τύπου Αρχαία Ελλάδα.

Αυτό που βλέπετε δεν είναι στην Αίγυπτο…Είναι στον Μαραθώνα!!! Ο Αιγυπτιακος ναός της Ίσιδος δίπλα στην βίλλα του Ηρώδη του Αττικού στην παραλία της Ν.Μάκρης και σήμερα άνοιξε για το κοινό στην πανσέληνο για πρώτη φορά..!!! Ζήσαμε μια υπέροχη βραδιά εκατοντάδες κάτοικοι τουρίστες και επισκέπτες!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, της τουριστικής επιτροπής και στην Εφορία Αρχαιοτήτων του Μαραθώνα που άνοιξαν στο κοινό αυτόν τον μαγικό χώρο…!!! Πριν 3 χρόνια φωτογραφήθηκα στον ίδιο χώρο για να το προμοτάρω, έφαγα μήνυση και τους κατάβρισα… Φέτος τον άνοιξαν στο κοινό και ειμαι ευγνώμων!!! Να τα λεμε τα σωστά…!!! #marathon #greece #amphictyonyofancientgreekcities

A post shared by Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...