214
O αντιπρόεδρος της ΝΔ ρητορεύει από το βήμα της Συνόδου της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency-13/102016 | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδίδει σεμινάρια ρητορικής

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2017, 17:46
O αντιπρόεδρος της ΝΔ ρητορεύει από το βήμα της Συνόδου της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency-13/102016
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδίδει σεμινάρια ρητορικής

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2017, 17:46

O Αδωνις Γεωργιάδης, πέραν του ότι είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και φανατικός οπαδός του twitter, στο οποίο γράφει συνέχεια, έχει και μια σχολή την Ελληνική Αγωγή -την οποία δημιούργησε ο ίδιος, το 1994- στην οποία διδάσκει Αρχαία Ελληνικά.

Ετσι, τώρα πήρε την απόφαση να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση του στη ρητορική διοργανώνοντας ταχύρρυθμα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όσοι θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια αυτά θα έρθουν σε επαφή -μέσα σε οκτώ ώρες, όπως αναφέρει η σχολή- με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και τώρα διδάσκονται προκειμένου να βρεθεί η εφαρμογή και η πρακτική τους στο σήμερα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν ή χρειάζονται, λόγω του επαγγέλματός τους, να απευθύνουν δημόσιο λόγο και είναι διαδραστικό – όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις στην έναρξη του σεμιναρίου, ενώ στο τέλος τούς δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής. Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν σε email την ομιλία τους.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210 5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο [email protected]

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου ο Αδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel, στις 4 και 5 Μαρτίου θα βρεθεί στην Πάτρα, ενώ στις 18 και 19 Μαρτίου το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...