233
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη ομιλία του. Από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ επιτέθηκε εκ νέου στον Αλ. Τσίπρα και άφησε υπαινιγμούς για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Λισαβώνα | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Γεωργιάδης: «Καλύτερα να μην κλείσει η αξιολόγηση»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2017, 11:46
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη ομιλία του. Από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ επιτέθηκε εκ νέου στον Αλ. Τσίπρα και άφησε υπαινιγμούς για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Λισαβώνα
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Γεωργιάδης: «Καλύτερα να μην κλείσει η αξιολόγηση»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2017, 11:46

Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί τα πάντα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και τώρα «παίζει θέατρο»: αυτό κατήγγειλε το πρωί του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας μάλιστα ότι θα ήταν καλύτερα να μην κλείσει η διαπραγμάτευση και η κυβέρνηση να αναγκαστεί να πάει σε εκλογές.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει σε νέα μέτρα για το φορολογικό, τις συντάξεις και τις συλλογικές συμβάσεις.

«Κάθε ημέρα ο λογαριασμός ανεβαίνει», προσέθεσε ενώ είπε ακόμη ότι «πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές».

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

«Δεν θέλω να κλείσει η αξιολόγηση, θέλω να φύγει άμεσα ο Τσίπρας» τόνισε και κατηγόρησε την κυβερνητική πλευρά ότι «όλα τα κάνουν για την καρέκλα, δεν θέλουν να χάσουν τη μεγάλη ζωή».

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί ότι ο Πρωθυπουργός, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Λισαβώνα, μετέβη και σε άλλο προορισμό που δεν έγινε γνωστός!

Οπως είπε, ο ίδιος ζήτησε με ερώτησή του στη Βουλή τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, διάστημα κατά το οποίο ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στη Λισαβώνα, για τη σύνοδο κορυφής των ευρωμεσογειακών χωρών. «Εγώ ζητάω τα σχέδια πτήσης. Είναι επίσημα έγγραφα και να μην διανοηθούν να επικαλεστούν απόρρητο», είπε και ανέφερε ότι ζήτησε και τη λίστα των επιβατών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...