178
Το παράθυρο από το οποίο απέδρασαν οι κακοποιοί | kathimerini.gr

Απόδραση τριών αλβανών κακοποιών από το ΑΤ Αργυρούπολης

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 10:13
Το παράθυρο από το οποίο απέδρασαν οι κακοποιοί
|kathimerini.gr

Απόδραση τριών αλβανών κακοποιών από το ΑΤ Αργυρούπολης

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 10:13

Τρεις κακοποιοί από την  Αλβανία, που είχαν συλληφθεί για τη συμμετοχή τους σε ομάδα που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε κατοικίες, απέδρασαν τα ξημερώματα της Τρίτης από το αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης.

Οι κακοποιοί, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», λίμαραν τα κάγκελα στη τουαλέτα και έπεσαν από ύψος περίπου 10 μέτρων με τη βοήθεια της υδροροής πριν διαφύγουν ανενόχλητοι.

Από νωρίς το πρωί είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους καθώς θεωρούνται άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Είχαν συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η έρευνα έδειξε ότι είχαν «πλούσιο» παρελθόν.

Δύο από αυτούς είχαν συλληφθεί στις 19 Μαρτίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, την ώρα που ξεβίδωναν τις πινακίδες από αυτοκίνητο. Συνελήφθησαν και αποδείχτηκε ότι το είχαν κλέψει από κατοικία στο Χαλάνδρι ενώ το είχαν αφήσει στην οδό Φυλής πριν το μεταφέρουν στην καβάντζα τους.

Στην προανάκριση αρνήθηκαν να πουν ο,τιδήποτε σχετικό με την υπόθεση. Οδηγήθηκαν στο δικαστήριο αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον έναν Αλβανό λίγες ημέρες αργότερα εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για βιασμό ενώ είχε ξανασυλληφθεί για μεταφορά 120 κιλών χασίς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...