179
|

Κουρουμπλής: Σπάσαμε τα μούτρα μας με το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 11:22

Κουρουμπλής: Σπάσαμε τα μούτρα μας με το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 11:22

Στην παραδοχή ότι το περίφημο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης (οι θρυλικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2014) υπήρξε ένα τραύμα για τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Επιχειρήσαμε το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και σπάσαμε τα μούτρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος ωστόσο επέμεινε ότι «αυτή η κυβέρνηση πορεύτηκε με καθαρό τρόπο», αναφερόμενος στην προσφυγή στις κάλπες τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών διερωτήθηκε: «Γιατί η κυβέρνηση να μην φτάσει στο τέλος της τετραετίας. Από που να απειληθεί;».

«Οσο αργότερα τόσο καλύτερα. Εχουν να γίνουν πράγματα», τόνισε, για να συμπληρώσει, ότι «την κυβέρνηση την συμφέρει να έχει μπροστά της χρόνο, να ξεδιπλώσει μια σειρά πολιτικών που είναι στο DNA της».

Απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, ότι δεν δικαιούται να μιλάει για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο υπουργός σημείωσε:

«Το δεν δικαιούμαι να μιλώ, μου θυμίζει άλλες εποχές. Θεωρώ αστείους τους χαρακτηρισμούς. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι κατέθεσα μια πρόταση να γίνει διάλογος. Εγώ τον Ανδρέα τον θεωρώ ότι είναι Εθνική υπόθεση, Εθνική παρακαταθήκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...