300
Μην μπερδεύεστε: στη φωτογραφία είναι ο Αλεκ Μπάλντουιν και όχι Τραμπ | Saturday Night Live

Ο Μπάλντουιν λέει ότι θα κέρδιζε εύκολα τον Τραμπ το 2020

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 11:28
Μην μπερδεύεστε: στη φωτογραφία είναι ο Αλεκ Μπάλντουιν και όχι Τραμπ
|Saturday Night Live

Ο Μπάλντουιν λέει ότι θα κέρδιζε εύκολα τον Τραμπ το 2020

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 11:28

Αυτή θα ήταν μια μάχη που θα είχε ενδιαφέρον να δούμε: ο Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιος στις εκλογές του 2020 με αντίπαλο τον Αλεκ Μπάλντουιν, τον άνθρωπο που τον υποδύεται με μεγάλη επιτυχία στο δημοφιλές σατιρικό σόου «Saturday Night Live».

Και θα ήταν μάχη, όπως δείχνει να πιστεύει ο Μπάλντουιν.

«Αν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα με ευκολία» δήλωσε ο ηθοποιός στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM. «Θα ήταν η πιο αστεία, πιο συναρπαστική και πιο τρελή εκστρατεία, θα κέρδιζα οπωσδήποτε. 1.000% θα κέρδιζα» πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός υποδύεται συχνά και με εξαιρετική επιτυχία τον πρόεδρο των ΗΠΑ –και το έκανε από τότε που ακόμα ο Τραμπ ήταν ένα αουτσάιντερ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις αρχές της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Στερν σχολίασε ότι ο ηθοποιός είναι «η ελπίδα του Δημοκρατικού Κόμματος».

«Δεν είμαι» τον διέκοψε ο ηθοποιός.

«Το κλειδί για τη νίκη», δήλωσε ακόμη ο ηθοποιός, «θα ήταν λιγότερη συζήτηση για τον Τραμπ και περισσότερη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των σπουδαστικών δανείων».

Ο Μπάλντουιν τόνισε ότι έχει και την κατάλληλη θέση για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Χάουαρντ Στερν. «Θα σε όριζα υπεύθυνο για το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες» είπε ο ηθοποιός.

Η πολιτική καριέρα έχει περάσει από το μυαλό του Αλεκ Μπάλντουιν, παραδέχτηκε ο ίδιος, αλλά εξήγησε ότι έχει ήδη υποσχεθεί στη σύζυγό του Χιλάρια ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα. «Η σύζυγός μου, μού είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος της δημόσιας ζωής» εξήγησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του μπορεί να είναι η Μελάνια Τραμπ.

«Δύο πολύ ισχυροί άνθρωποι στην Ουάσινγκτον με ενημέρωσαν ότι η Πρώτη Κυρία όχι μόνο με παρακολουθεί στο SNL, αλλά γελάει κιόλας δυνατά» τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Χάουαρντ Στερν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...