168
Τη διάκριση λαμβάνουν εταιρείες που με σημαντική προσφορά στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον | ΣΔΕ

Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου»: Μία ιδιαίτερη διάκριση για έναν ξεχωριστό άνθρωπο

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2019, 15:30
Τη διάκριση λαμβάνουν εταιρείες που με σημαντική προσφορά στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον
|ΣΔΕ

Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου»: Μία ιδιαίτερη διάκριση για έναν ξεχωριστό άνθρωπο

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2019, 15:30

Το Ειδικό Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου», θεσμοθετήθηκε φέτος στο πλαίσιο των «Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας » και στη μνήμη του μεγάλου νομικού και ενός από τα  μακροβιότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).

Ο κ Αντωνίου είχε έντονο το αίσθημα ευθύνης, υπήρξε θερμός υποστηρικτής της έννοιας της αυτοδέσμευσης των επιχειρήσεων και η προσφορά του ήταν διαρκής, αθόρυβη, αποτελεσματική και ανεκτίμητη.

«Το ειδικό αυτό αριστείο θα απονεμηθεί σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο που έβαλε το προσωπικό του λιθαράκι ωφελώντας την κοινωνία. Εναν εργαζόμενο του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, εν ενεργεία ή όχι, που έκανε τη διαφορά, πέρα και πάνω από το ρόλο του σε μία εταιρεία. Γιατί και η ατομική υπευθυνότητα πρέπει να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται», αναφέρει ο ΣΔΕ σε ανακοίνωσή του.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προτείνει στο www.aristeia-sde.gr τον εργαζόμενο που ξεχώρισε για την προσωπική του δράση.

Τα «Αριστεία 2019» πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου,  στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.