567
Φροντίστε την υγεία της καρδιάς σας | Becel ProActiv

Aποκτήστε υγιεινές συνήθειες

Avatar Advertorial 16 Οκτωβρίου 2018, 15:51
Φροντίστε την υγεία της καρδιάς σας
|Becel ProActiv

Aποκτήστε υγιεινές συνήθειες

Avatar Advertorial 16 Οκτωβρίου 2018, 15:51

Η 16η Οκτωβρίου 1945 είναι η ημέρα που ιδρύθηκε ο FAO, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ. Αυτή την ημερομηνία, λοιπόν, στις 16 Οκτωβρίου κάθε χρόνου, η ανθρωπότητα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Σε περισσότερες από 150 χώρες διοργανώνονται εκδηλώσεις που προάγουν την ευαισθητοποίηση του κοινού και δράσεις για την επισιτιστική ασφάλεια και τη θρεπτική διατροφή για όλους.

Η αλήθεια είναι ότι οι προσπάθειες διαφέρουν από τόπο σε τόπο αφού αλλού οι πληθυσμοί υποφέρουν από πείνα και αλλού, στο δυτικό ημισφαίριο για παράδειγμα, εκατομμύρια άνθρωποι δίνουν μάχη με τις ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού, που προκαλούνται από κακές συνήθειες όπως η καθιστική ζωή, η παχυσαρκία, τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, κ.ά., οι οποίες επιβαρύνουν την υγεία, και, κυρίως, την υγεία της καρδιάς.

Ολοι, λοιπόν, αξίζει να γιορτάζουμε αυτή την επέτειο και να υιοθετούμε καθημερινές συνήθειες στις οποίες επιβάλλεται μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς στερήσεις και χωρίς καταχρήσεις, που βοηθάει να κρατάμε την καρδιά μας σε φόρμα.

Η σειρά Becel ProActiv περιλαμβάνει προϊόντα επάλειψης, ροφήματα και επιδόρπια γιαουρτιού και γάλα με 0% ή 1,8 λιπαρά

Ισχυρός σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η σειρά προϊόντων Becel ProActiv. Περιλαμβάνει προϊόντα επάλειψης, ροφήματα γιαουρτιού, γάλα με χαμηλά ή χωρίς καθόλου λιπαρά, καθώς και επιδόρπια γιαουρτιού τα οποία μειώνουν αποδεδειγμένα τη χοληστερίνη με φυσικό τρόπο.

Χάρη στις φυτικές στερόλες που περιέχει, το Becel ProActiv μειώνει αποδεδειγμένα την κακή χοληστερίνη από 7% μέχρι και 12,5%, σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Becel ProActiv και τον μηχανισμό δράσης τους, μπείτε σήμερα στο www.becelproactiv.gr/proionta

Ωστόσο, πέρα από την ευεργετική σχέση τους με την καρδιά μας όταν γίνεται συστηματική χρήση τους, τα προϊόντα Becel ProActiv έχουν εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια κατ’ αρχάς, γιατί είναι πολύ γευστικά, ενώ επιπλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ νόστιμα, υγιεινά σνακ και πιάτα. Οι υπέροχες γευστικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας και οι συνταγές με βάση τα προϊόντα Becel ProActiv, που θα βρείτε στην σελίδα https://www.becelproactiv.gr/sintages, αποδεικνύουν ότι η φροντίδα της καρδιάς δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να ταυτίζεται με τη στέρηση και την έλλειψη νοστιμιάς.

Διατροφή και άσκηση

Καρδιά σε φόρμα σημαίνει μια καρδιά που δεν φοβάται να χτυπάει δυνατά! Για να συμβαίνει αυτό, όμως, σύμφωνα με τη «χρυσή» συνταγή, που προτείνει το Becel ProActiv, χρειάζονται δύο πράγματα: τακτική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή.

Δείγμα συνταγών με βάση τα Becel ProActiv από την ιστοσελίδα των προϊόντων

Η ισορροπημένη διατροφή περιλαμβάνει τα πάντα, αλλά με μέτρο. Ακόμη, αντί για τροφές χωρίς διατροφική αξία -όπως για παράδειγμα τα γλυκά που φορτώνουν τον οργανισμό με περιττά λίπη και ζάχαρη- δίνει έμφαση, κυρίως, στην κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και γενικά τροφίμων που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και λιπαρά.

Τέλος, η άσκηση δεν χρειάζεται πάντα να είναι εξοντωτική. Αρκεί να έχουμε το σώμα μας σε κίνηση, έστω και αν αυτό σημαίνει να περπατάμε με ταχύ ρυθμό περίπου 30 λεπτά τη μέρα.

Για να αναδείξει τον ιδανικό συνδυασμό άσκησης και διατροφής, για όλον τον Οκτώβριο, το Becel ProActiv συνεργάζεται με την αλυσίδα γυμναστηρίων Alterlife, παρουσιάζοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής για όλους όσοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, θέλουν να ξέρουν ότι η καρδιά τους δεν θα χάσει τη φόρμα της.

Μπείτε σήμερα κιόλας στο www.becelproactiv.gr/meionontas-ti-xolisterini/igieinos-tropos-zois και θα βρείτε tips άσκησης για να κρατάτε την καρδιά σας σε φόρμα.