416
Δελφοί, Ιωάννινα, Φιλιππιάδα, Βόνιτσα και άλλοι μοναδικοί προορισμοί της χώρας μας σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις |

Διαδρομές-«θησαυροί» της Ελλάδας με ένα κλικ

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2020, 12:45
Δελφοί, Ιωάννινα, Φιλιππιάδα, Βόνιτσα και άλλοι μοναδικοί προορισμοί της χώρας μας σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις
|

Διαδρομές-«θησαυροί» της Ελλάδας με ένα κλικ

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2020, 12:45

Να αγναντεύεις στη θάλασσα από πολύ ψηλά και μακριά, από τα τείχη του Castello Rosso, που στέκεται εντυπωσιακό στα βράχια, στα 1.400 μ. υψόμετρο. Και να μην είσαι στo Πιεμόντε της Ιταλίας, αλλά στο Κάστρο της Καρύστου, που ορθώνεται στην Όχη, μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα. Να «ακούς» τις ιαχές των μαχητών που μέσα στους αιώνες προσπάθησαν να το κάνουν δικό τους – οι περισσότεροι μάταια. Και σε λίγα λεπτά από το -επονομαζόμενο και- Κοκκινόκαστρο, να απολαμβάνεις γκόγκλιες με κατσικάκι κοκκινιστό στο καλύτερο εστιατόριο της περιοχής. Ή, να «χάνεσαι»  σκόπιμα στα μικρά χωριά της Νότιας Εύβοιας, αναζητώντας το Κάβο Ντόρο.

Και αν ο δρόμος σου σε φέρει στην άλλη άκρη της Ελλάδας, να ξέρεις ότι δεν θα χαθείς πραγματικά ποτέ. Πως ούτε δευτερόλεπτο δεν θα χάσεις και από τους «θησαυρούς» που τούτη η χώρα κρύβει σε κάθε γωνιά της. Γιατί αρκεί ένα «κλικ», για να αποκαλυφθεί μπροστά σου ο ιδανικός (πλην των αγαπημένων σου, βεβαίως) συνταξιδιώτης, για να τους γνωρίσεις και να τους κάνεις δικούς σου: οι Διαδρομές. Είναι ο νέος, προσωπικός ξεναγός σου, που σε περιμένει στο neaodos.gr/tours.

Το μεσαιωνικό κάστρο της Καρύστου Castello Rosso

Περιηγήσου εδώ με ήχο και εικόνες, άκου πατώντας το play ιστορίες από ανθρώπους για ανθρώπους, αλλά και για τα μνημεία φύσης και πολιτισμού. Γνώρισε τα αξιοθέατα, τους μύθους, τα έθιμα, τα μουσεία και τις παραδόσεις των τόπων που σε ενδιαφέρουν και βρίσκονται στις διαδρομές σου, ή λίγο πιο πέρα. Αδραξε την αφορμή που σου δίνει το ταξίδι στους σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους της Νέας Οδού και βγες από τον προορισμό σου. Καλύτερα ακόμη, κάντους προορισμό σου! Μπες από το κινητό ή τον υπολογιστή σου στο όμορφο, στο νόστιμο, στο ιστορικό, που «κρύβεται» σε κάθε έξοδο της ΠΑΘΕ από την Αθήνα μέχρι τη Λαμία, της Ιόνιας Οδού, από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα… Μάθε γι’ αυτό από τις Διαδρομές και ξεκίνα!

Τα γραφικά Τζουμέρκα

Η Εύβοια, ο Παρνασσός, οι Θερμοπύλες, οι ακτές της ανατολικής Φθιώτιδας, αλλά και η Ναυπακτία, το Μεσολόγγι, ο Αμβρακικός κόλπος, η Πάργα, τα Σύβοτα, τα Τζουμέρκα, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια, η Δωδώνη… Συνολικά 20 «θησαυροί», 200 αξιοθέατα και 538 ξεναγήσεις περιμένουν να τους ανακαλύψεις με ένα κλικ!   

Ζεις σε μια πανέμορφη χώρα. Με το neaodos.gr/tours θα τη χαρείς ακόμη περισσότερο!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News