271
Ο Κώστας Ζουράρις στα έδρανα της Βουλής | INTIMEnews

Ζουράρις: «“Σαχλαμαριστάν” η ΝΔ – εγώ θα πήγαινα άλλες τρεις ημέρες στο κότερο»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 17:43
Ο Κώστας Ζουράρις στα έδρανα της Βουλής
|INTIMEnews

Ζουράρις: «“Σαχλαμαριστάν” η ΝΔ – εγώ θα πήγαινα άλλες τρεις ημέρες στο κότερο»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 17:43

Λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Κώστας Ζουράρις βγήκε από τη συχνότητα της ΕΡΤ να υπερασπιστεί τον Αλέξη Τσίπρα για τη θερινή του απόδραση με τη θαλαμηγό «Odyssey» της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το όλο θέμα.

«Για τη θαλαμηγό; Θα πήγαινα άλλες τρεις ημέρες και εγώ στη θαλαμηγό. Γιατί δεν το είπαν πριν από ένα χρόνο και το βγάζουν τώρα;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής για να περάσει στη συνέχεια στην επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας:

«Είδα την αυστηρή και λιτή ανακοίνωση της κ. Παναγοπούλου. Αφήστε την αντιπολίτευση να κάνει την δουλειά της. Την κάνει ακαλαίσθητα, έχει πολύ ακαλαισθησία η ΝΔ που οφείλεται στην απαιδευσία της.

»Το σαχλαμαριστάν της ΝΔ τώρα; Είναι τόσο απαίδευτοι, τόσο ανεπιξέστως άξεστοι που δεν καταλαβαίνουν τι χοντράδα κάνουν εις βάρος του εαυτού τους».

«Ενόχλησε τώρα την κ. Παναγοπούλου ή τον κ. Τσίπρα ότι πήγε τρεις ημέρες στο σκάφος; Είναι πρόβλημα τώρα αυτό;» επέμεινε.

Ο Κώστας Ζουράρις δεν έμεινε όμως στη συνήθη πολιτική αντιπαράθεση, αλλά δηλώνοντας θιγμένος για τον χαρακτηρισμό από τον πρόεδρο της ΝΔ ως «βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας» (σ.σ. με αφορμή τη στάση του στην τελευταία πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης), κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του ζητήσει γονατιστός συγγνώμη!

«Θα μιλήσω στη Βουλή και θα πω στον Μητσοτάκη ότι αν θέλει να ασχοληθεί με τον Πολάκη, πλειστάκις και συχνάκις και πολλάκις του έχω πει ότι προηγούμαι γιατί εμένα εξύβρισε πριν από ένα μήνα στη Λαμία, λέγοντας ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας… Θα του ζητήσω να μου πει το ήμαρτον, ακολούθως να πέσει στα πόδια μου να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ τότε θα του δώσω συγχωρητική ευχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...