200
Ο «σκληρός» Νίκος Χαρδαλιάς δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του το απόγευμα της Τρίτης | YouTube

Χαρδαλιάς: Καλύτερα να μην μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 18:51
Ο «σκληρός» Νίκος Χαρδαλιάς δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του το απόγευμα της Τρίτης
|YouTube

Χαρδαλιάς: Καλύτερα να μην μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 18:51

Μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα το δικό του «αντίο» στους πολίτες και τους εκπροσώπους του Τύπου είπε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά «καλύτερα να μην μας ξαναδείτε».

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε μετά τον κ. Τσιόδρα πως οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν, όχι όμως με τον χαρακτήρα που είχαν μέχρι σήμερα.

«Δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο», είπε και εξέφρασε την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ξανά.

«Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει  ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει» και πάλι [με τον κορονοϊό], ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

«Σήμερα κλείνουμε με αυτή την κοινή συνέντευξη με τον καθηγητή (Σωτήρη Τσιόδρα) 72 ημέρες σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης», τόνισε και από αύριο, πρόσθεσε, η επικοινωνία μπαίνει σε μια νέα φάση, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα.

Πλέον, είπε ο κ. Χαρδαλιάς, έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στη νέα μας καθημερινότητα. «Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της προσπάθειας μας, με την επανεκκίνηση των περισσότερων δραστηριοτήτων να έχει ξεκινήσει ή να έχει δρομολογηθεί», ωστοσο όπως επεσήμανε ακόμα δεν έχουμε ξεμπλέξει με την πανδημία που θα βρίσκεται κοντά μας για αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News