230
Ο τραυματισμός της βρετανίδας τουρίστριας καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο | skiathoslife.gr

Βίντεο: Τουρίστρια εκτινάσσεται από τα αέρια τουρμπίνας αεροσκάφους στην Σκιάθο

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2022, 13:24
Ο τραυματισμός της βρετανίδας τουρίστριας καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο
|skiathoslife.gr

Βίντεο: Τουρίστρια εκτινάσσεται από τα αέρια τουρμπίνας αεροσκάφους στην Σκιάθο

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2022, 13:24

Νέο ατύχημα, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όταν τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια των τουρμπινών αεροσκάφους.

Η γυναίκα -όπως και αρκετοί άλλοι- στεκόταν όρθια πάνω σε ένα πεζούλι, προσπαθώντας να απαθανατίσει την απογείωση του αεροπλάνου – κάτι που αν και είναι επικίνδυνο, συνηθίζεται σε αρκετά μικρά αεροδρόμια και ειδικά σε αυτό της Σκιάθου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθεί η βρετανίδα τουρίστρια, 61 ετών, που προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει το αεροπλάνο κατά την απογείωσή του, αλλά δεν υπολόγισε την τεράστια ωστική δύναμη των τουρμπινών που την έριξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

To περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο:

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, διότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό, με τον ελαφρύ τραυματισμό ενός βρετανού τουρίστα, που εκτινάχθηκε από τα αέρια των τουρμπινών αεροσκάφους που ξεκινούσε τη διαδικασία της απογείωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αερολιμένας της Σκιάθου φημίζεται σε όλον τον κόσμο για τις θεαματικές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, αφού ο οριακός αεροδιάδρομος εφάπτεται του παραλιακού δρόμου, με αποτέλεσμα τα αεροπλάνα να πετούν ελάχιστα μόλις μέτρα πάνω από τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται για να απαθανατίσουν τις στιγμές – και το γεγονός αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...