353
«Μια φορά και έναν καιρό»... ήταν ευτυχισμένο ζευγάρι ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ | EPA/ΑΠΕ

Τζόνι Ντεπ για Αμπερ Χερντ: «Θα την πνίξω και θα την κάψω»

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:30
«Μια φορά και έναν καιρό»... ήταν ευτυχισμένο ζευγάρι ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ
|EPA/ΑΠΕ

Τζόνι Ντεπ για Αμπερ Χερντ: «Θα την πνίξω και θα την κάψω»

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:30

«Καταστρεπτικά» αναμένεται να είναι για τον Τζόνι Ντεπ τα μηνύματα που αναγνώστηκαν στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, όπου εκδικάζεται η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει κατά της εφημερίδας The Sun, όπως γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Ο Ντεπ έχει μηνύσει τον εκδότη και διευθυντή σύνταξης της βρετανικής εφημερίδας Νταν Γούτον για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από ένα δημοσίευμα με το οποίο ισχυριζόντουσαν ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary» και παντρεύτηκε το 2015 στο Λος Αντζελες. Ενα χρόνο αργότερα, η Χερντ κατηγόρησε τον Ντεπ για βία και κέρδισε εισαγγελική απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Ο ηθοποιός τότε είχε αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία. Εντούτοις, την Τετάρτη ο εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βρετανίας ανέφερε ότι 70.000 γραπτά μηνύματα κοινοποιήθηκαν «κατά λάθος» από την πρώην υπεράσπιση του ηθοποιού στους κατηγορούμενους.

Τα μηνύματα φέρεται να τα είχε στείλει στον φίλο και συνάδελφό του, ηθοποιό Πολ Μπέτανι, τον Μάιο του 2014 και μερικά, από αυτά που αναγνώστηκαν έγραφαν: «Ας κάψουμε την Αμπερ», «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε», «Θα γ……σω το καμένο πτώμα της για να βεβαιωθώ ότι είναι νεκρή».

Σε άλλο μήνυμα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο στη The Sun στο δικαστήριο, έγραφε: «Θα σταματήσω να γίνομαι λιώμα από το ποτό. Επινα όλη τη νύχτα μέχρι να πάω την Αμπερ στο αεροδρόμιο την περασμένη Κυριακή. Είναι άσχημα τα πράγματα φίλε μου… Είμαι νηστικός για μέρες… Σκόνες… Μισό μπουκάλι ουίσκι, χιλιάδες ενεργειακά ποτά με βότκα, δύο μπουκάλια αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο, χάπια και ποιο το αποτέλεσμα; Τι παίρνω από όλο αυτό; Τσιρίδες, φασαρίες, προσβολές. Τελείωσα με αυτήν την κατάσταση».

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Σέρμπορν, συνήγορο του 56χρονου σταρ, δεν υπάρχει «καπνός» σε κανένα από αυτά τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, καθώς δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της Χερντ, ότι ο Ντεπ ασκούσε βία εναντίον της.

Δύο μάρτυρές του, εξάλλου, κατέθεσαν ότι ήταν «φυσικώς αδύνατον» να τη χαστουκίσει, να την κλωτσήσει και να της πετάξει την μπότα του πριν μπει αυτή στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η δίκη για τη συκοφαντική δυσφήμηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου και να διαρκέσει δέκα ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...