657
Χερντ και Ντεπ τον καιρό που ήταν παντρεμένοι (αλλά όχι και τόσο ευτυχισμένοι...) | ΕΡΑ/ΑΠΕ

Αμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ένα τέρας που με έδερνε επί δυο χρόνια»

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 21:51
Χερντ και Ντεπ τον καιρό που ήταν παντρεμένοι (αλλά όχι και τόσο ευτυχισμένοι...)
|ΕΡΑ/ΑΠΕ

Αμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ένα τέρας που με έδερνε επί δυο χρόνια»

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 21:51

Η Αμπερ Χερντ ζήτησε από δικαστή την Πέμπτη να απορρίψει την αγωγή δυσφήμισης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ, για ένα κείμενο που έγραψε εκείνη στη Washington Post και αναφέρει νέα στοιχεία για την κακοποίηση που υπέστη.

Η Χερντ περιγράφει λεπτομερώς περισσότερα από δώδεκα περιστατικά πριν και μετά το γάμο της με τον Ντεπ, γράφοντας ότι εκείνος τη χαστούκισε, την έσπρωξε, της τράβηξε τα μαλλιά ή της έσφιγγε πολύ δυνατά το λαιμό.

Ο Ντεπ αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες κακοποίησης, οι οποίες καταγράφονται στο διαζύγιο του ζευγαριού και σε άλλες δικαστικές διαμάχες.

Η ηθοποιός συμπεριέλαβε και φωτογραφικό υλικό με τις μελανιές στο πρόσωπό της και σημάδια στους ώμους που τα προκάλεσε ο Ντεπ στο σπίτι τους. Επιπλέον, αποκάλυψε και αρχεία γραπτών μηνυμάτων στα οποία περιέγραφε τα γεγονότα στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η Χερντ ισχυρίστηκε ότι ο τότε σύζυγός της γινόταν «ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, που συχνά παραληρούσε και γινόταν βίαιο» όταν έκανε κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Αποκαλούσαμε αυτή την εκδοχή του Τζόνι, το “τέρας”», έγραψε η Χερντ ενώ εξήγησε ότι κατάλαβε ότι ο Ντεπ έκανε κατάχρηση ουσιών περίπου στον χρόνο απ΄όταν ξεκίνησε η σχέση τους το 2012.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν ο Τζόνι έκανε χρήση ταυτόχρονα παράνομων ναρκωτικών και συνταγογραφούμενων φαρμάκων, έπρεπε να του πάω ιατρική φροντίδα», υποστήριξε η Χερντ. Σε άλλο σημείο, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες, τόνισε ότι «ο Τζόνι συχνά δεν θυμόταν την παραληρηματική και βίαιη συμπεριφορά του όταν συνερχόταν από το μεθύσι ή την επήρεια των φαρμάκων».

«Επειδή αγαπούσα τον Τζόνι, είχα πιστέψει τις πολλαπλές υποσχέσεις του ότι μπορούσε και θα γινόταν καλύτερος. Έκανα λάθος», υποστήριξε η ηθοποιός.

Η Χερντ αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα πρωινό τον Μάιο του 2014 όταν επιβιβάστηκε με τον Ντεπ σε ένα ιδιωτικό τζετ που θα τους μετέφερε από τη Βοστώνη στο Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο ηθοποιός ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης και κρατούσε ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Σύμφωνα με την ίδια κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Ντεπ ζήτησε από τις αεροσυνοδούς να του δώσουν μία φιάλη οξυγόνου και συνέχισε να πίνει.

«Οι βοηθοί του Τζόνι μου είπαν ότι ήταν αναστατωμένος επειδή γύρισα μία ταινία με μία ρομαντική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο την προηγούμενη μέρα», είπε η Χερντ και συνέχισε: «Σύντομα, ο Τζόνι άρχισε να μου πετάει αντικείμενα. Αντί να αντιδράσω στη συμπεριφορά του, απλά άλλαξα θέση. Αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε προκλητικά μία καρέκλα προς το μέρος μου καθώς προχωρούσε, μου φώναξε και με χλεύασε φωνάζοντας το όνομα “Τζέιμς Φράνκο”. Κάποια στιγμή σηκώθηκα και ο Τζόνι με κλώτσησε στην πλάτη με αποτέλεσμα να πέσω. Ο Τζόνι μού πέταξε την μπότα του ενώ ήμουν πεσμένη. Ο Τζόνι συνέχισε να φωνάζει αισχρολογώντας μέχρι που πήγε στο μπάνιο του αεροπλάνου και πέρασε κλειδωμένος στο μπάνιο το υπόλοιπο της πτήσης».

Μια άλλη φορά, όπως αποκαλύπτεται, την έσπρωξε και την κλότσησε στο κεφάλι και αυτή αποσύρθηκε στο υπνοδωμάτιο να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε το άλλο πρωί, βρήκε τον άντρα της ακόμη ξύπνιο να έχει καταναλώσει πολλά μπουκάλια αλκοόλ και οκτώ χάπια MDMA.

Σύμφωνα με την Χερντ λίγο αργότερα ο Ντεπ της ζήτησε συγγνώμη με ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε: «Για άλλη μια φορά, ντρέπομαι και λυπάμαι. Φυσικά, λυπάμαι. Πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί ή τι συνέβη. Αλλά δεν θα το κάνω ποτέ ξανά. Η ασθένειά μου κατά κάποιο τρόπο εξαπλώθηκε και με παρέλυσε. Πρέπει να βελτιωθώ… Ξανά, λυπάμαι πολύ, τόσο πολύ… Σ΄αγαπώ και νιώθω τόσο άσχημα που σε απογοήτευσα».

Η Χερντ ισχυρίζεται επίσης ότι ο βοηθός του Ντεπ, Στίβεν Ντότερς, της έστειλε μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι ο Ντεπ δεν θυμόταν τι είχε κάνει και ότι «τρόμαξε» όταν έμαθε για το περιστατικό. Ο Ντότερς φέρεται να γράφει στο μήνυμά του: «Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, έκλαψε. Είναι ένα χαμένο αγόρι. Και χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει».

«Ο Τζόνι Ντεπ κακοποίησε την Αμπερ σωματικά και λεκτικά», είπε ο δικηγόρος της Ερικ Τζορτζ σε ανακοίνωση. «Από τότε που πήραν διαζύγιο, ο κος Ντεπ έχει συνεχίσει να παρενοχλεί δημοσίως την κυρία Χερντ και μάλιστα προσπάθησε να αποσύρει τις κατηγορίες περί κακοποίησης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...