288
Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ρένα Δούρου για τις δικαιολογίες σχετικά με την τραγωδία και ο Αλέξης Τσίπρας για την «περίφημη» σύσκεψη του Συντονιστικού την «Μαύρη Δευτέρα» | φωτ. αρχείου

«Το πόρισμα για το Μάτι διέλυσε την προπαγάνδα τους»: Το βίντεο της ΝΔ για Τσίπρα, Δούρου και Παππά

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2019, 16:56
Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ρένα Δούρου για τις δικαιολογίες σχετικά με την τραγωδία και ο Αλέξης Τσίπρας για την «περίφημη» σύσκεψη του Συντονιστικού την «Μαύρη Δευτέρα»
|φωτ. αρχείου

«Το πόρισμα για το Μάτι διέλυσε την προπαγάνδα τους»: Το βίντεο της ΝΔ για Τσίπρα, Δούρου και Παππά

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2019, 16:56

To πόρισμα του Εισαγγελέα για την τραγωδία στο Μάτι εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, καταρρίπτει τη προπαγάνδα της και δικαιώνει πλήρως τους ειδικούς που από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως αν είχε δοθεί εντολή εκκένωσης, θα είχαν σωθεί δεκάδες άνθρωποι.

Αυτό υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία σε βίντεο – κόλαφο που ανήρτησε στο Twitter για τους εγκληματικούς χειρισμούς των υπευθύνων την «Μαύρη Δευτέρα» της 23ης Ιουλίου 2018.

Και τώρα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτηση της Πειραιώς, έχουν το θράσος να ζητούν ακόμη και τα ρέστα!

Γιατί ακόμα και σήμερα παραμένουν αμετανόητοι, τονίζεται στο βίντεο ενώ ακούγονται οι απίστευτες δικαιολογίες της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου για την πολύνεκρη τραγωδία.

Ειδική αναφορά γίνεται τέλος, στο πόρισμα του καθηγητή Κώστα Συνολάκη που τόσο ενόχλησε τον συμπαραστάτη της κυρίας Δούρου, Παύλο Πολάκη (θυμηθείτε την ανοίκεια επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον καθηγητή ΕΔΩ).

Δείτε τα έξι σημεία που αναδεικνύει η ΝΔ για να περιγράψει την εγκληματική ανευθυνότητα του κρατικού μηχανισμού στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου, στο βίντεο που ακολουθεί:

Παράλληλα με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, 17 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τον καλούν να εξηγήσει γιατί στη συνέντευξη Τύπου που διηύθυνε στις 26 Ιουλίου 2018, τόσο ο ίδιος όσο και οι λοιποί συμμετέχοντες, επιχείρησαν να παρουσιάσουν την εθνική τραγωδία στο Μάτι ως αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου εμπρησμού με “πειστήρια” ακόμη και δήθεν δορυφορικά ευρήματα του Διαστημικού Οργανισμού του Νίκου Παππά.

«Mετά τη δημοσίευση του εισαγγελικού πορίσματος, όλη αυτή η προπαγάνδα έχει καταρρεύσει και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση. Γι’ αυτό και θα έχει ενδιαφέρον αν ο λαλίστατος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος θα αποτολμήσει να έρθει στη Βουλή και να εξηγήσει ποιος ήταν ο πραγματικός εμπνευστής της επαίσχυντης απόπειρας παραπλάνησης των πολιτών στην οποία πρωταγωνίστησε», σημειώνουν δηκτικά οι 17 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...