215
Το ζεύγος Κούπερ - Σάικς σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές | EPA

Τίτλοι τέλους στη σχέση Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ μετά από τέσσερα χρόνια

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2019, 10:53
Το ζεύγος Κούπερ - Σάικς σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές
|EPA

Τίτλοι τέλους στη σχέση Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ μετά από τέσσερα χρόνια

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2019, 10:53

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης κατά την οποία απέκτησαν μία κόρη δύο ετών.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η 33χρονη Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε την έπαυλη όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό, έξω από το Λος Αντζελες.

Η Σάικ και ο Κούπερ ήταν ζευγάρι από το 2015.

Η προσωπική τους ζωή βρέθηκε εδώ και μήνες στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ με αφορμή την «καυτή» κοινή εμφάνιση του Κούπερ με τη Lady Gaga στη σκηνή των Οσκαρ.

Η εμφάνιση του ηθοποιού με την Gaga για το ντουέτο από την ταινία «A star is born» προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ενσταντανέ της βραδιάς. Λίγο μετά, η Gaga χρειάστηκε να διαψεύσει πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι πέρα από μια μεγάλη φιλία.

«Ναι, ο κόσμος είδε αγάπη και έρωτα, αλλά να σας πω κάτι; Αυτό θέλαμε να δείτε. Το «Shallow» είναι ένα ερωτικό τραγούδι, το «Ενα αστέρι γεννιέται» είναι μία ταινία για τον έρωτα. Για τρία χρόνια είχα τα χέρια μου γύρω από τον Τόνι Μπένετ στην παγκόσμια περιοδεία μαζί του. Οταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια, αυτό θέλεις να αισθανθεί ο κόσμος», είχε πει η Lady Gaga μετά τα Οσκαρ.

Το περιοδικό People αναφέρει ότι ο χωρισμός είναι επίσημος και ότι το ζευγάρι τώρα συζητά ήδη ζητήματα όπως η κηδεμονία της κόρης του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...