218
Kώστας Ζαχαριάδης και Μάκης Βορίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το θέμα | CreativeProtagon

«Την πίτα την πληρώνω εγώ!» Ο Βορίδης ανακάλεσε την απόφαση για τα €12.000

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 11:24
Kώστας Ζαχαριάδης και Μάκης Βορίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το θέμα
|CreativeProtagon

«Την πίτα την πληρώνω εγώ!» Ο Βορίδης ανακάλεσε την απόφαση για τα €12.000

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 11:24

Στην ανάκληση της απόφασης για την έγκριση πίστωσης των 12.000 ευρώ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, προχώρησε τελικά ο υπουργός Μάκης Βορίδης, διευκρινίζοντας ότι τα έξοδα θα τα αναλάβει προσωπικά ο ίδιος.

Η ανάρτηση της σχετικής απόφασης στη «Διαύγεια» αποτέλεσε ιδανική «πάσα» για τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, κατηγορώντας τον υπουργό για προκλητικά δαπανηρές επιλογές, με πρόσχημα την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο ίδιος ο υπουργός είχε έντονη αντιπαράθεση στον «αέρα» της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Open με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο κ. Βορίδης θέλησε να επισημάνει πως «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ». «Υπάρχει κονδύλι για κοινωνικές εκδηλώσεις», εξήγησε και ανακοίνωσε την ανάκληση της απόφασης:

«Ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται, θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θα την υπογράψω».

«Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι», είπε και επιστρέφοντας τα «πυρά» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόσθεσε σε ειρωνικό τόνο:

«Και επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά, θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος, για προσβολή προσωπικότητας».

«Πήρα 40.000 ευρώ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...