175
Ο Κουφοντίνας σε παλαιότερη έξοδό του από τη φυλακή τον Ιούνιο του 2018 | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο «όχι» από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για άδεια στον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 11:02
Ο Κουφοντίνας σε παλαιότερη έξοδό του από τη φυλακή τον Ιούνιο του 2018
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο «όχι» από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για άδεια στον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 11:02

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και στο νέο αίτημα του αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, για τη χορήγηση πολυήμερης άδειας με παραμονή στο σπίτι του στην Αττική.

Με το υπ’ αριθμόν 10/2020 βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου απέρριψε το αίτημα του Κουφοντίνα, ο οποίος είχε προσφύγει στο Συμβούλιο, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κασσαβετείας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια αρχιεκτελεστής υπέβαλε αίτηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν από την εορταστική περίοδο, ώστε να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβετείας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018, όταν μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβετείας είχε λάβει αρνητική απόφαση και είχε απορρίψει το αίτημα του Κουφοντίνα, ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριψε εκ νέου το αίτημα. Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές.