277
| EPA/NEIL HALL

Θεσσαλονίκη: Hρθε, έπαιξε κι έφυγε ήδη ο Ρόμπερτ ντε Νίρο [video]

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 19:52
| EPA/NEIL HALL

Θεσσαλονίκη: Hρθε, έπαιξε κι έφυγε ήδη ο Ρόμπερτ ντε Νίρο [video]

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 19:52

O οσκαρικός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο έκανε την πρώτη (και πιθανότατα τελευταία του) εμφάνιση στα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» στη Θεσσαλονίκη. Ως γνωστόν η παραγωγή της χολιγουντιανής περιπέτειας —με πρωταγωνιστές εκτός του Ντε Νίρο, τον επίσης οσκαρικό Τζέιμι Φοξ και τον Σκοτ Ιστγουντ— ξεκίνησε ήδη, με γυρίσματα στη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη Δράμα.

Ο Ντε Νίρο, δύο φορές τιμηθείς με Όσκαρ (β΄ανδρικού στο «Νονός ΙΙ» το 1974 και α’ ανδρικού στο «Οργισμένο Είδωλο» το 1980) βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη ΧΑΝΘ στα γυρίσματα του φιλμ.

Ο κορυφαίος κινηματογραφικός σταρ εμφανίζεται σε σχετικό βίντεο να περπατά με άνδρες της ασφάλειας της παραγωγής να του κρατούν την ομπρέλα για να μη βραχεί από την τεχνική βροχή που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα.

Ωστόσο η παρουσία του Ντε Νίρο στη Θεσσαλονίκη καθώς φαίνεται ολοκληρώθηκε σύντομα. Όπως ανέφερε το kathimerini.gr, ο ηθοποιός βρισκόταν από την Κυριακή στην πόλη του και οι σκηνές του γυρίστηκαν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Τα ξημερώματα ο Ντε Νίρο αναχώρησε με προορισμό τις Κάννες για το φεστιβάλ. Οι υπόλοιποι συντελεστές του φιλμ πάντως, όπως ο Τζέιμι Φοξ και ο Σκοτ Ιστγουντ, θα παραμείνουν για αρκετές μέρες ακόμα.

Σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή» στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται πάνω από 150 συντελεστές της ταινίας, με τα εκεί γυρίσματα να διαρκούν έως τις 2 Ιουνίου. Στη συνέχεια το σκηνικό θα μεταφερθεί για περίπου ένα μήνα στην περιοχή της Δράμας, όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο Καπνολογικό Ινστιτούτο της πόλης, στο (υπέροχο) σπήλαιο του Αγγίτη, καθώς και κοντά στο Παρανέστι. Ειδικά σε αυτήν την τελευταία, επίσης εντυπωσιακή, καταπράσινη τοποθεσία δίπλα στον ποταμό Νέστο, η παραγωγή θα στρατοπεδεύσει για περίπου μία εβδομάδα στα τέλη Ιουνίου, πριν επιστρέψει ξανά για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...