422
Ο Παύλος Πολάκης επιτιθέμενος στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου | ΙΝΤΙΜΕnews/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη: «Σύντροφε, δεν βοηθάς» από Φίλη και Κούλογλου

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2021, 09:35
Ο Παύλος Πολάκης επιτιθέμενος στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου
|ΙΝΤΙΜΕnews/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη: «Σύντροφε, δεν βοηθάς» από Φίλη και Κούλογλου

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2021, 09:35

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε και στον «Ατσίδα» του Δαλιανίδη ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος. Πρώτα βγαίνει ο Παύλος Πολάκης και αναλαμβάνοντας τη… «βρώμικη δουλειά» για τον πρόεδρο στήνει σε δύο διαδοχικές παρουσίες του στη Βουλή σκηνικό έντασης με σκαιούς χαρακτηρισμούς και αγοραίες εκφράσεις κατά των πολιτικών αντιπάλων του. Επειτα σύντροφοί του δηλώνουν ότι διαφωνούν με το ύφος του βουλευτή Χανίων. Και έπειτα αυτός τους στέλνει χαιρετίσματα!

Ενας εσωκομματικός εμφύλιος που απλώς δεν έχει κηρυχθεί, με παρατηρητή τον Αλέξη Τσίπρα που και πάλι δεν παίρνει αποστάσεις από τον αγαπημένο του «αψύ Σφακιανό».

Η σπίθα που προκάλεσε τον νέο κύκλο εσωστρέφειας ήταν το περιβόητο πια «είστε η παράταξη του δωσιλογισμού και του μαυραγοριτισμού», που αναφώνησε την Τρίτη (εδώ) ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε ένα ακόμα σόου διχαστικού πολιτικού λόγου. Μια φράση με την οποία βγήκαν να διαφωνήσουν ανοικτά «σύντροφοί» του στον ΣΥΡΙΖΑ. Και αν ο Νίκος Μπίστης είναι ένα απλό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότητας και εξάλλου δεν τόλμησε καν να κατονομάσει τον κ. Πολάκη στο σημείωμά του (εδώ), ο Νίκος Φίλης και ο Στέλιος Κούλογλου, δεν είναι αμελητέα μεγέθη στο κομματικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί διαφώνησαν ανοιχτά.

Τέτοιες δηλώσεις «είναι εκτός πραγματικότητας και δεν βοηθούν σε τίποτα», σχολίασε για το κρεσέντο του βουλευτή Χανίων ο κ. Φίλης, μιλώντας στο Action24. «Ούτε και πρέπει να μοιράζουμε κομματικά βιβλιάρια στους αγωνιστές του ’21. Αυτό είναι σαφές», ξεκαθάρισε ο πρώην υπουργός Παιδείας με αφορμή το ανιστόρητο «είμαστε η παράταξη των Κολοκοτρώνηδων και των Μακρυγιάννηδων…» που πέταξε από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πολάκης, ισοπεδώνοντας τα πάντα με τον κομματικό οδοστρωτήρα του.

«Αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Φίλης για το σόου Πολάκη, «είναι το σκηνικό της Βουλής και δεν συμφωνώ με αυτά τα πράγματα όπως ακούγονται».

Είχε προηγηθεί η σχετική τοποθέτηση και από τον κ. Κούλογλου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να δεχθεί ότι η ΝΔ είναι παράταξη δωσιλόγων, αποδοκιμάζοντας έτσι τόσο το ύφος όσο και το περιεχόμενο του διχαστικού λόγου που εκφώνησε ο κ. Πολάκης.

«Οι ευαισθησίες σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα»

Εκείνος πάντως δεν έδειξε να πτοείται και απάντησε στα φίλια «πυρά», στέλνοντας χαιρετίσματα…

 «Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!!
Προς Φίλη, Κουλογλου,Μπίστη:
Σύντροφοι, ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;
Χαιρετίσματα και χρόνια πολλά!
ΥΓ. Με τετοιες δηλωσεις από μεριας σας, ούτε εγώ κονταίνω, αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε .Ασχοληθειτε με το Μητσοτακη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό .Οι “ευαισθησίες” σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα …
Καλό ξημέρωμα, έχω χειρουργειο αύριο», 
έγραψε στην… «ευχετήρια κάρτα» του προς τους «συντρόφους» του στην Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...