147
Το κατάστημα στην Ομόνοια | ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ IntimeNews

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή στην Ομόνοια

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2018, 13:36
Το κατάστημα στην Ομόνοια
|ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ IntimeNews

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή στην Ομόνοια

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2018, 13:36

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή του προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί στον εισαγγελέα από το πρωί του Σαββάτου ενώ αναμένεται να του απαγγελθεί η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό – μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου του επίδοξου ληστή – το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.

Πάντως, οι αστυνομικοί είχαν βάλει από την πρώτη στιγμή στο «μικροσκόπιο» το σοκαριστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr από όσα συνέβησαν στην Ομόνοια την Παρασκευή.

Στο βίντεο φαίνονται δύο άτομα να κλοτσούν στο κεφάλι τον ληστή που προσπαθούσε να βγει από το κοσμηματοπωλείο σπάζοντας το τζάμι με έναν πυροσβεστήρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας τραυματίστηκε από τα γυαλιά και άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...