160
| INTIMEnews

Aναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2022, 10:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/06/2022 13.00
|INTIMEnews

Aναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2022, 10:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/06/2022 13.00

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς λίγο πριν τις 13.00 αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι αναρτημένες καταστάσεις στα σχολεία περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη βαθμολογία του ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Tαυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί.

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας smsresults.minedu.gov.gr ως τις 24 Ιουνίου, θα ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα.

Θα ακολουθήσει η υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...