126
«Μία επίσκεψη του κορονοϊού με κρατάει, δυστυχώς, μακριά από αυτήν την πολύ όμορφη γιορτή», είπε η υπουργός Παιδείας μέσω βιντεοκλήσης |

Θετική στον κορονοϊό η Νίκη Κεραμέως

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 21:52
«Μία επίσκεψη του κορονοϊού με κρατάει, δυστυχώς, μακριά από αυτήν την πολύ όμορφη γιορτή», είπε η υπουργός Παιδείας μέσω βιντεοκλήσης
|

Θετική στον κορονοϊό η Νίκη Κεραμέως

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 21:52

Θετική στον κορονοϊό είναι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσω του μηνύματός της στην εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας στο Ζάππειο για τα 35 χρόνια από την έναρξη του Erasmus+.

Απευθυνόμενη στους καλεσμένους της εκδήλωσης, η Νίκη Κεραμέως εξήγησε τον λόγο που δεν βρίσκεται εκεί, καθώς είναι σε απομόνωση. «Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας, δια ζώσης, για την αποψινή εκδήλωση και τον εορτασμό με τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος Erasmus+. Μία επίσκεψη του κορονοϊού που προέκυψε μόλις σήμερα το απόγευμα με κρατάει, δυστυχώς, μακριά από αυτήν την πολύ όμορφη γιορτή», είπε η κυρία Κεραμέως.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που η υπουργός νόσησε με κορονοϊό, καθώς θετική στην Covid-19 είχε βρεθεί και τον Οκτώβριο του 2020.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...