205
Ο Σόλσκιερ θα φορέσει ξανά το μπουφάν της ομάδας του Μάντσεστερ | Reuters/Jason Cairnduff

Σόλσκιερ: Ενας παλιός γνώριμος του Μάντσεστερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 16:11
Ο Σόλσκιερ θα φορέσει ξανά το μπουφάν της ομάδας του Μάντσεστερ
|Reuters/Jason Cairnduff

Σόλσκιερ: Ενας παλιός γνώριμος του Μάντσεστερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 16:11

Ενας παλιός γνώριμος του Ολντ Τράφορντ καλείται να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που έζησε 11 σπουδαία χρόνια με τους Κόκκινους Διάβολους ως ποδοσφαιριστής.

Ο 45χρονος προπονητής συμφώνησε με τον σύλλογο ώστε να είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, με τον Νορβηγό να αναλαμβάνει άμεσα την ομάδα με βοηθό τον Μάικ Φίλαν και τους Κάρικ και ΜακΚένα στο επιτελείο του.

Έπειτα από 126 γκολ σε 366 συμμετοχές από το 1996 έως και το 2007 και μάλιστα με εκείνο το αξέχαστο γκολ του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βαρκελώνη το 1999 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο Σόλσκιερ επέστρεψε στην αγαπημένη του Μάντσεστερ έπειτα από το 2010, όταν και είχε ολοκληρωθεί έπειτα από μια διετία η παρουσία του στα τμήματα υποδομής.

Ο Σόλσκιερ έχει θητεύσει δύο φορές ως προπονητής στην νορβηγική Μόλντε ενώ έχει περάσει και έναν χρόνο από την τεχνική ηγεσία της αγγλικής Κάρντιφ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην καρδιά μου και είναι εκπληκτικό που επέστρεψα για να δουλέψω ως προπονητής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος υπηρεσιακός κόουτς.

Μένει να δούμε αν αυτή η συναισθηματική επιλογή των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα οδηγήσει τον σύλλογο σε νέες επιτυχίες, αντίστοιχες με εκείνες της εποχής του ποδοσφαιριστή Σόλσκιερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...