301
Δυο μεσόκοποι Ρεπουμπλικανοί του Κάνσας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, εκτονώθηκαν στην κούκλα που έφερε μάσκα με τα χαρακτηριστικά του Τζο Μπάιντεν | web

Ρεπουμπλικανοί του Κάνσας κλοτσούσαν «κούκλα Μπάιντεν»!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2024, 17:20
Δυο μεσόκοποι Ρεπουμπλικανοί του Κάνσας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, εκτονώθηκαν στην κούκλα που έφερε μάσκα με τα χαρακτηριστικά του Τζο Μπάιντεν
|web

Ρεπουμπλικανοί του Κάνσας κλοτσούσαν «κούκλα Μπάιντεν»!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2024, 17:20

Εξαλλοι από οργή έγιναν οι Δημοκρατικοί όταν πληροφορήθηκαν ότι την περασμένη Παρασκευή σε κάποια συγκέντρωση των Ρεπουμπλικανών στο Κάνσας Σίτι, όπου γινόταν και έρανος προεκλογικού χαρακτήρα, κυκλοφόρησε ομοίωμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν το οποίο οι οικοδεσπότες προσέφεραν στους καλεσμένους τους σαν… μπάλα και σάκο του μποξ, για να το κλοτσήσουν και να το χτυπήσουν όσο ήθελαν!

Κατόπιν αυτού, οι Δημοκρατικοί ζητούν την άμεση παραίτηση ή εκδίωξη όσων εμπλέκονται σε αυτήν την απίστευτη ιστορία μίσους. Τις πληροφορίες για το περιστατικό έδωσε η Washington Post.

Στην εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων «Grand Ol’ Party» στο Συνεδριακό Κέντρο Overland Park, η οποία διοργανώθηκε από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της κομητείας Τζόνσον, όσοι πήγαν πλήρωσαν από 100 μέχρι 300 δολάρια εισιτήριο για να ακούσουν την ομιλία του μουσικού Τεντ Νούτζεντ. Στον χώρο υπήρχε και ένα περίπτερο όπου οι παρευρεθέντες κλότσησαν και χτύπησαν με ρόπαλο μια κούκλα που έφερε προσωπίδα με τα χαρακτηριστικά του Μπάιντεν. Τα σχετικά στοιχεία διακινήθηκαν και στα social media.

Η πρόεδρος του τοπικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είπε στα τοπικά media ότι το ομοίωμα του Μπάιντεν δεν ήταν και κανένα σπουδαίο πράγμα και ότι απλώς είχε στηθεί ως τμήμα ενός περιπτέρου που φιλοξενούσε τοπική σχολή πολεμικών τεχνών: «Αυτό το περίπτερο κατείχε μια σχολή καράτε για να προωθήσει το μάθημα της αυτοάμυνας» είπε η Μαρία Χόλιντεϊ από την κομητεία Τζόνσον.

Η ίδια ισχυρίστηκε αργότερα στην Post ότι αμαυρώθηκε η εκδήλωση επειδή κάποιος έβαλε μια προσωπίδα του Μπάιντεν στην κούκλα. «Ηταν λυπηρό. Αφαιρέσαμε τη μάσκα. Κανείς δεν πλήρωσε για να κλωτσήσει τον Μπάιντεν».

Τα κεντρικά γραφεία των Ρεπουμπλικανών στο Κάνσας εξέδωσαν ανακοίνωση και χαρακτήρισαν «ατυχή» τα ντροπιαστικά γεγονότα. Την επομένη της εκδήλωσης, ένας ντόπιος δικηγόρος και πρώην στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μάικ Κούκελμαν ανήρτησε καταγγελία στο Facebook. Εγραψε ότι οι προσκεκλημένοι έπρεπε να χτυπήσουν το ομοίωμα του Μπάιντεν με το ρόπαλο: «Συμπεριφορές επαίσχυντες, που ταιριάζουν σε εξτρεμιστές. Πρέπει να ντρέπονται»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...