285
Ο Τομ Χανκς στην πρεμιέρα του «Ελβις» στο Λονδίνο, στις 31 Μαΐου | REUTERS/Maja Smiejkowska

Είναι άρρωστος ο Τομ Χανκς; Το τρέμουλο που προκάλεσε ανησυχίες [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2022, 09:57
Ο Τομ Χανκς στην πρεμιέρα του «Ελβις» στο Λονδίνο, στις 31 Μαΐου
|REUTERS/Maja Smiejkowska

Είναι άρρωστος ο Τομ Χανκς; Το τρέμουλο που προκάλεσε ανησυχίες [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2022, 09:57

Προβληματισμό για την υγεία του Τομ Χανκς προκάλεσε ένα βίντεο από εμφάνισή του στην Αυστραλία στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Ελβις».

Στο βίντεο, ο ηθοποιός μιλά στη σκηνή μπροστά στους καλεσμένους στην πρεμιέρα της ταινίας, όπου παρίστανται οι συντελεστές και ο αυστραλός σκηνοθέτης, Μπαζ Λούρμαν.

Ο Χανκς κρατά το μικρόφωνο με το δεξί του χέρι, το οποίο φαίνεται να τρέμει ανεξέλεγκτα. Το περιστατικό συνέβη στις 4 Ιουνίου.

Στην ταινία, ο 65χρονος Χανκς υποδύεται τον μάνατζερ του Ελβις Πρέσλεϊ. «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον πλανήτη απ’ το να γυρίσεις ταινία εδώ στο Γκολντ Κόουστ», είπε ο Χανκς στην πρεμιέρα της ταινίας στην ομώνυμη πόλη της Αυστραλίας, νότια του Μπρισμπέιν, όπου έγιναν τα γυρίσματα.

«Εχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, το Λος Αντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Βερολίνο και καμία τους δεν έχει αυτά που διαθέτει το Γκολντ Κόουστ. Τι είναι αυτά; Δύο λέξεις: καμία απ’ αυτές δεν διαθέτει Νταν Μέρφι», είπε ο Χανκς αναφερόμενος στην αλυσίδα σουπερμάρκετ, που πουλά μόνο αλκοολούχα προϊόντα», πρόσθεσε.

Αλλά καθώς το χέρι του έτρεμε ενώ κρατούσε το μικρόφωνο, ο Χανκς προσπάθησε να ελέγξει το τρέμουλο, βάζοντας και το αριστερό του χέρι, κάτω από το δεξί, στο μικρόφωνο, όπως σημείωσε η Daily Mail.

Περάσαμε υπέροχα μαζί σας εδώ. Υπάρχει κάτι εδώ στον κόσμο και στην περιοχή της Γκολντ Κόουστ που κάνει τους πάντες να κυκλοφορούν με μια έκφραση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Το νιώσαμε κι εμείς αυτό. Η εμπιστοσύνη σας, η χαρά και o ενθουσιασμός σας πέρασε και στην ταινία μας. Εχει έναν χρυσό γιο της περιοχής, τον Μπαζ Λούρμαν, που αγαπά την Αυστραλία περισσότερο από ό,τι τα καγκουρό, περισσότερο κι από τον Νταν Μέρφι», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...