393
Οι οπαδοί της ΑΕΚ απαιτούν εξηγήσεις από τους παίκτες για τη νέα ήττα. | ΙΝΤΙΜΕSports

Ποιος φταίει για το ναυάγιο της ΑΕΚ [video];

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2018, 22:35
Οι οπαδοί της ΑΕΚ απαιτούν εξηγήσεις από τους παίκτες για τη νέα ήττα.
|ΙΝΤΙΜΕSports

Ποιος φταίει για το ναυάγιο της ΑΕΚ [video];

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2018, 22:35

Μια πρωταθλήτρια με 12 βαθμους από την κορυφή τον Νοέμβριο δεν είναι συνηθισμένο πράγμα. Είναι όμως η εφετινή ΑΕΚ, η οποία προφανώς αφέθηκε στις δάφνες (και τα πολλά λεφτά) της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League δεν έκανε καμία μεταγραφή ουσίας —η διοίκηση αντιπαραθέτει την επένδυση στο γήπεδο, την «Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια»— και έτσι τα αποτελέσματά της είναι απογοητευτικά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη γνώρισε την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα —και δεύτερη συνεχόμενη μετά το σοκ από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ—, χάνοντας στο Αγρίνιο από τον ψυχωμένο Παναιτωλικό ο οποίος επικράτησε με 2-1 και βελτίωσε αισθητά τη θέση του στην κατάταξη. Τα τέρματα των γηπεδούχων που έφθασαν στην 4η εφετινή νίκη τους σημείωσε ο Καμαρά στο 26΄ και στο 51΄, ενώ η ΑΕΚ μείωσε στο 77΄ με τον Σιμόες.

Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν ταξιδέψει στο Αγρίνιο αποδοκίμασαν τους παίκτες ζητώντας τους εξηγήσεις για τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν έχει πάρει βαθμό έως τώρα στο Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει αξιομάχη – και πλέον χάνει και από θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους.

O αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος δήλωσε ότι «οι υπεύθυνοι είμαστε εμείς και ζητάμε συγγνώμη». Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα καθώς οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη δείχνουν ότι το κλίμα είναι χείριστο στα αποδυτήρια. «Κάποιοι παίζουν μόνο για να παίζουν» είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, καρφώνοντας τους παίκτες του.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον 12 βαθμούς μακριά από τον ΠΑΟΚ ο οποίος την ίδια ώρα στην Τούμπα επικρατούσε, δύσκολα μεν αλλά καθαρά, με 2-0 επί της Ξάνθης.

Ο Δικέφαλλος του Βορρά πέτυχε τη 10η νίκη του σε 11 ματς πρωταθλήματος, χάρη στα γκολ των Πρίγιοβιτς (47′) και Μαουρίσιο (65′) κι εδραίωσε την θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ήττα της Ξάνθης ήταν η πρώτη της σε εκτός έδρας αγώνα.

Πεντάστερος ο Παναθηναϊκός

Νωρίτερα, ένας καταιγιστικός Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» πανηγύρισε τη νίκη, καθώς συνέτριψε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ με 5-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 11ης αγωνιστικής στη Super League. Τα τέρματα των «πράσινων», οι οποίοι είχαν πετύχει την τελευταία νίκη τους στο πρωτάθλημα στις 20 Οκτωβρίου με 1-0 επί του Πανιωνίου, σημείωσαν οι Μακέντα (15΄, 41΄), Κουρμπέλης (58΄), Ινσούα (62΄) και Γιόχανσον (90+2΄), ενώ ο Απόλλων μείωσε στο 67΄ με τον Σικαμπάλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...