619
O Τάιλερ με την Ανιστον, σε μια χαρακτηριστική σκηνή από τα «Friends» | NBC

Πέθανε στα 59 του ο «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια»

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2021, 10:25
O Τάιλερ με την Ανιστον, σε μια χαρακτηριστική σκηνή από τα «Friends»
|NBC

Πέθανε στα 59 του ο «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια»

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2021, 10:25

Δεν ήταν αυτό που λέμε αστέρας. Δεν ήταν καν παραγωγικός ηθοποιός –17 τίτλους ταινιών και σειρών έχει όλη κι όλη η φιλμογραφία του. Ομως ήταν μια πολύ οικεία φιγούρα, μέσα από την πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά των τελευταίων δεκαετιών, τα «Friends». Ο Τζέιμς Μάικ Τάιλερ, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο Γκάνθερ, το αφεντικό στο καφέ όπου μαζεύονταν τα «Φιλαράκια», πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

«Ο Τάιλερ έφυγε γαλήνια στο σπίτι του στο Λος Αντζελες το πρωί της Κυριακής» ανέφερε ο ατζέντης του. «Μία φορά να τον συναντούσες, και έκανες έναν φίλο για όλη σου τη ζωή», προσέθεσε, εξηγώντας την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Τάιλερ διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη το 2018 και αργότερα έκανε μετάσταση στα οστά. «Ηθελε να βοηθήσει όσο περισσότερους μπορεί. Δημοσιοποίησε την ιστορία του με σκοπό να πείσει τους άνδρες να κάνουν αιματολογική εξέταση για τον προστάτη από τα 40 τους».

«Ο κόσμος τον ήξερε ως τον Γκάνθερ, από την επιτυχημένη σειρά “Friends”, αλλά οι αγαπημένοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, πρέσβη εγρήγορσης για τον καρκίνο και αγαπημένο πατέρα», σημείωσε ο μάνατζερ του ηθοποιού.

Ο Τάιλερ, ως Γκάνθερ, ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Τζένιφερ Ανιστον – ένας ρόλος που διέτρεξε σχεδόν και τα δέκα χρόνια της σειράς.

Στο πρόσφατο τηλεοπτικό reunion των «Friends», ο Τάιλερ δεν μπόρεσε να συμμετάσχει διά ζώσης –η ασθένεια τον είχε καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο μίλησε μέσω Zoom.

«Ηταν τα πιο όμορφα 10 χρόνια της ζωής μου, ειλικρινά. Δεν θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί μια πιο όμορφη εμπειρία. Και αυτοί οι έξι τύποι ήταν φανταστικοί. Ηταν μεγάλη χαρά να δουλεύεις μαζί τους», είχε πει τον περασμένο Μάιο.

H Ανιστον τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Instagram, σημειώνοντας ότι τα «Friends» δεν θα ήταν ίδια χωρίς αυτόν. «Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στο σόου και στη ζωή μας».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...