1121
Τα «Φιλαράκια» όπως είναι σήμερα | WarnerMedia

Οι 10+1 καλύτερες στιγμές στο «Friends Reunion»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2021, 16:28
Τα «Φιλαράκια» όπως είναι σήμερα
|WarnerMedia

Οι 10+1 καλύτερες στιγμές στο «Friends Reunion»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2021, 16:28

Συνεντεύξεις με διασημότητες, συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές, αναμνήσεις από το παρελθόν, παιχνίδια ερωτήσεων και σκηνές από παλιά γυρίσματα περιλαμβάνουν τα νέα «Φιλαράκια» –για να είμαστε πιο ακριβείς, η μία και μοναδική εκπομπή, διαρκείας μίας ώρας και 39 λεπτών, που ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται σε ΗΠΑ και Βρετανία.

To «Friends: The Reunion», σε σκηνοθεσία Μπεν Γουίνστον, προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας ΗΒΟ Max. Το BBC διάλεξε τις 10 καλύτερες στιγμές και μας τις παρουσιάζει –αλλά υπάρχει μία ακόμα!

1. «Ολα μοιάζουν μικρότερα»

Η εκπομπή ξεκινά με τον Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος στη σειρά) να επισκέπτεται τα σετ της σειράς στα στούντιο της Warner. Ενας ένας φτάνουν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές με φανερή τη συγκίνησή τους.

Ο Ματ ΛεΜπλαν (Τζόι) σημειώνει ότι όλα φαίνονται μικρότερα, και η Τζένιφερ Ανιστον αναρωτιέται γιατί, αφού δεν έχουν μεγαλώσει από τότε που την γύριζαν. Για να αστειευτεί ο ΛεΜπλαν, ο οποίος έχει πάρει αρκετά κιλά τα 17 χρόνια που μεσολάβησαν: «Μίλα για τον εαυτό σου».

Στη συνέχεια, οι ηθοποιοί θυμούνται όλοι αγαπημένες τους στιγμές από τα γυρίσματα και ο ΛεΜπλαν μιλά για τη συνήθεια της Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) να γράφει τις δύσκολες ατάκες της στο τραπέζι της κουζίνας για να τους έχει μπροστά τους. Μία φορά όμως, ο Ματ-Τζόι πήγε και τις έσβησε για να της κάνει πλάκα και αυτή θύμωσε μαζί του.

2. Οι πρωταγωνιστές δεν θυμούνται πολλά από τα επεισόδια

Ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) δεν έχει δει πολλά από τα επεισόδια -«δεν θυμάμαι τρεις ολόκληρες σεζόν», είχε πει παλιότερα και δεν είναι ο μόνος.

Η Λίσα Κούντροου (Φοίβη), αποκάλυψε στους υπόλοιπους ότι δεν έχει δει ολόκληρες σεζόν: «Ο Μίτσελ (ο σύζυγός μου) κι εγώ αρχίσαμε να βλέπουμε την τέταρτη σεζόν, που νόμιζα ότι είχα δει, αλλά δεν την θυμόμουν καθόλου. Του αρέσει να τα βλέπει περισσότερο από ό,τι εγώ γιατί με τρομοκρατεί ο εαυτός μου», είπε.

Αλλά και ο Σουίμερ παραδέχεται ότι δεν θυμάται πολλά επεισόδια και ότι τα 17 χρόνια που πέρασαν δεν είχε ξαναδεί τη σειρά. «Η κόρη μου με έβαλε να την δω μαζί της τον τελευταίο χρόνο».

Μόνο ο ΛεΜπλάν και η Κοξ είπαν ότι τα έχουν δει πολλές φορές. «Είμαι πολύ περήφανος για τη σειρά, κάποια είναι τόσο σπουδαία. Ακόμα γελάω», είπε ο Τζόι.

3. Είδαμε καινούργιες ακυκλοφόρητες σκηνές

Εχοντας δει τόσα βίντεο στο YouTube από τα γυρίσματα όλα αυτά τα χρόνια, νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, γράφει το BBC, αλλά όχι, υπάρχουν και άλλα, τα οποία δεν αποκαλύπτει για να μην χαλάσει την έκπληξη στους φαν.

4. Ο Μάθιου Πέρι έτρεμε αν δεν γελούσε το κοινό

Ο Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός που είχε τα περισσότερα προβλήματα από την παρέα μετά το τέλος της σειράς, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι περίμενε πώς και πώς να γελάσει το κοινό που υπήρχε στο στούντιο με τις ατάκες του. «Αποζητούσα απεγνωσμένα την επιβεβαίωσή τους ότι είμαι αστείος. Αν δεν γελούσαν, έτρεμα, ίδρωνα και είχα σπασμούς. Ξέρω ότι δεν είναι υγιές, αλλά αυτό συνέβαινε κάθε βράδυ στα γυρίσματα.

5. Η σκηνή που τραυματίστηκε ο Τζόι

Για αρκετά επεισόδια της τρίτης σεζόν, ο Ματ ΛεΜπλάν φορούσε νάρθηκα στον ώμο του. Είχε τραυματιστεί στο γύρισμα μίας σκηνής όπου ο Τζόι και ο Τσάντλερ μαλώνουν για το ποιος θα κάτσει στην πολυθρόνα τους. «Τη γυρίσαμε τρεις φορές και όλα πήγαν τέλεια, δεν ξέρω γιατί έπρεπε να την γυρίσουμε και τέταρτη», θυμάται. «Πήδηξα πάνω από το τραπεζάκι, αλλά σκόνταψα, τα πόδια μου σηκώθηκαν ψηλά ανάποδα και βγήκε ο ώμος μου».

Στη νέα εκπομπή, βλέπουμε την σκηνή για πρώτη φορά και φαίνεται το μπράτσο του ηθοποιού να έχει βγει από τη θέση του.

6. Το κουίζ επιστρέφει

Ο Σουίμερ πείθει τους ηθοποιούς να παίξουν ξανά κουίζ με ερωτήσεις, μία από τις δημοφιλείς σκηνές της τέταρτης σεζόν, αυτή τη φορά ρωτώντας τους στοιχεία από τη σειρά. Λίγοι θυμούνται τις σωστές απαντήσεις.

7. Εμφανίζονται πολλές διασημότητες

Το BBC δεν θέλει να φανερώσει λεπτομέρειες, λέει όμως ότι κάποιος διάσημος καλεσμένος κάνει ντουέτο με την Φοίβη στο περίφημο τραγούδι της, «Smelly Cat».

Αλλοι διάσημοι εμφανίζονται και μιλούν για την επίδραση της σειράς στη ζωή τους. Ο RM, τραγουδιστής της κορεάτικης μπάντας BTS λέει πώς έμαθε αγγλικά από τη σειρά, ενώ εμφανίζονται επίσης η νομπελίστρια από το Πακιστάν, Μαλάλα Γιουσαφζάι, που αναφέρεται στο αγαπημένο της επεισόδιο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που βλέπει συνέχεια τη σειρά στα ξενοδοχεία όπου διαμένει στα πολλά ταξίδια του.

8. Ο Τζόι παρατρίχα θα ήταν άλλος

Οι δημιουργοί της σειράς και ο σκηνοθέτης θυμούνται τις οντισιόν των ηθοποιών, όπως ότι η Κοξ αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο της Ρέιτσελ και ότι ο ΛεΜπλαν πήρε στο νήμα τον ρόλο του Τζόι. Ο ηθοποιός που ήταν ανταγωνιστής του, τελικά εμφανίστηκε ως γκεστ σε ένα επεισόδιο, στο οποίο υποδύθηκε τον… Τζόι.

9. Γκεστ εμφανίσεις των φίλων τους

Η Μάγκι Γουίλερ, η γνωστή ηθοποιός με την αξέχαστη τσιριχτή φωνή, κάνει και αυτή την εμφάνισή της στο σετ, και μιλά με τους πρωταγωνιστές στον καναπέ.

Ο μόνος γκεστ που τα έκανε θάλασσα, παραδέχθηκαν όλοι, ήταν η.. μαϊμού γιατί έκανε ζημιές και έπρεπε να ξαναγυρίσουν τις σκηνές της πολλές φορές.

10. Θα δούμε τα «Φιλαράκια» σε ταινία;

Ο Τζέιμς Κόρντεν ρωτά το καστ και η Λίσα Κούντροου απαντά κατηγορηματικά «όχι»: «Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Οι δημιουργοί τελείωσαν τη σειρά πολύ όμορφα, ότι οι ζωές όλων είναι πολύ ωραίες και ότι για να γίνει ταινία, πρέπει να τις χαλάσουν για να βρουν καινούργιες ιστορίες. Και εγώ προσωπικά δεν θέλω να χαλάσει κανενός το “happy end”».

11. Η μεγάλη αποκάλυψη ενός έρωτα

Υπάρχει όμως και μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη στη νέα εκπομπή, που θα αιφνιδιάσει τους φαν: Ο Ντέιβιντ Σουίμερ και η Τζένιφερ Ανιστον, ζευγάρι στη σειρά, ήταν στα αλήθεια ερωτευμένοι μεταξύ τους!

Οι δυο τους αποκάλυψαν ότι για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες ενός επεισοδίου, το 1995.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», λέει η Aνιστον στο επετειακό επεισόδιο.

«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», πρόσθεσε.

Το παθιασμένο φιλί στο καφέ «Central Perk» στο επεισόδιο με τίτλο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004 με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν.

Ο Σουίμερ και η Ανιστον είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

«Ημασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι», συμπλήρωσε ο Σουίμερ λέγοντας ότι ωστόσο επειδή πάντα κάποιος από τους δυό τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Και πρόσθεσε: «Τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ».

Και όταν ρώτησε τους υπόλοιπους πώς δεν το είχαν καταλάβει, η Κοξ απάντησε: «Είχαμε καταλάβει, ξεκάθαρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...