399
Η σορός του Ρέγιες εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο Σάντσεθ Πιθχουάν της Σεβίλλης, ομάδας με την οποία συνδέθηκε άρρηκτα | Reuters

Πεθαίνοντας με 237 χλμ./ώρα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 18:20
Η σορός του Ρέγιες εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο Σάντσεθ Πιθχουάν της Σεβίλλης, ομάδας με την οποία συνδέθηκε άρρηκτα
|Reuters

Πεθαίνοντας με 237 χλμ./ώρα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 18:20

Η υπερβολική ταχύτητα και ένα σκασμένο λάστιχο ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η αιτία του μοιραίου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο προς τη γενέτειρα πόλη του, Ούτερα.

Οπως αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες, η Mercedes Brabus S550 των 380 ίππων κινούνταν με 237 χιλιόμετρα την ώρα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατευτικά του δρόμου.

Οπως τονίζεται, ο λόγος της απώλειας του ελέγχου φαίνεται να είναι και ένα φθαρμένο ελαστικό, που πιθανότατα έσκασε και προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα.

Ο Ρέγιες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο, αναποδογύρισε αρκετές φορές -είναι χαρακτηριστικό το ότι ακινητοποιήθηκε περίπου 200 μέτρα πιο μακριά από το σημείο της αρχικής πρόσκρουσης- και έπιασε αμέσως φωτιά.

Το αυτοκίνητο του Ρέγιες, μια άμορφη μάζα καμένων σιδερικών και ελαστικών

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το όχημα ήταν για πολύ καιρό ακίνητο και από ότι φαίνεται δεν υπήρχε η ανάλογη φροντίδα και ο σωστός έλεγχος στην πίεση των ελαστικών, κάτι που απέβη μοιραίο για τον 35χρονο ποδοσφαιριστή που αφήνει πίσω του τις δυο κόρες και τον γιο του καθώς και τη σύζυγό του, Νοέλια.

Το απόγευμα της Κυριακής χιλιάδες ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι που συγκεντρώθηκαν στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλης είπαν το τελευταίο αντίο στον άλλοτε άσο της Σεβίλλης, της Αρσεναλ, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπενφίκα, ενώ η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Από αριστερά, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Λόπες, ο βετεράνος παίκτης των Μαδριλένων, Ραούλ, και ο τεχνικός διευθυντής των «Μερένχες», ο θρυλικός Εμίλιο Μπουτραγκένιο, στο Σάντσεθ Πιθχουάν
Συγκλονίζει η ανάρτηση του γιου του

Με ένα συγκινητικό κείμενο το οποίο συνόδευσε με φωτογραφίες με τον πατέρα του επέλεξε ο 11χρονος γιος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του.

«Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ημουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ και εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον Παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!» γράφει ο Χοσέ Ρέγιες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...