179
|

Πελώνη: Δεν διχάζουμε τους πολίτες, τους καλούμε σε εμβολιασμό

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2021, 09:47

Πελώνη: Δεν διχάζουμε τους πολίτες, τους καλούμε σε εμβολιασμό

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2021, 09:47

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας πάει καλά,  αλλά θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα, εκτίμησε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 κυβερνητικής εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο το να μην εμβολιαστεί κανείς, από τη στιγμή που το εμβόλιο είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο.

«Δεν διχάζουμε τους πολίτες», τους «καλούμε σε εμβολιασμό», υπογράμμισε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης και επανέλαβε πως όσοι δεν εμβολιαστούν, θα έχουν περισσότερους περιορισμούς.

«Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά αυτό που προέχει σε περιόδους πανδημίας, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας», συμπλήρωσε η κυρία Πελώνη αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους.

Ο εμβολιασμός, τόνισε,  είναι μια πράξη αυτοπροστασίας, αλλά παράλληλα και κοινωνικής ευθύνης και εκτίμησε ότι μέσα στο καλοκαίρι, το ποσοστό των εμβολιασμένων ενηλίκων θα πρέπει να ξεπεράσει το 70%.

Κληθείσα τέλος να σχολιάσει τη στάση της αντιπολίτευσης, η κυρία Πελώνη επανέλαβε ότι «δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον ΣΥΡΙΖΑ» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις Τσίπρα που έκανε λόγο για «εμπόριο ελπίδας όταν ήρθαν τα εμβόλια στην Ελλάδα» και στον Παύλο Πολάκη – «έναν από τους αντιπροσώπους των αντιεμβολιαστών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...