187
Η συγκινητική φωτογραφία που κοινοποίησε η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται | Instagram / @iamkelynascimento

Πελέ: Συγκινητική φωτογραφία με την κόρη του στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2022, 19:21
Η συγκινητική φωτογραφία που κοινοποίησε η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται
|Instagram / @iamkelynascimento

Πελέ: Συγκινητική φωτογραφία με την κόρη του στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2022, 19:21

«Είμαστε ακόμη εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Αλλη μια νύκτα μαζί». Με αυτά τα λόγια, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, συνόδευσε μια φωτογραφία της ίδιας και του κορυφαίου ποδοσφαιριστή από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται ο τελευταίος από τα τέλη Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία, στην οποία η νεαρή κοπέλα έχει πάρει αγκαλιά τον 82χρονο πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κι η οποία ανέβηκε στα social media το βράδυ της Παρασκευής, προκάλεσε συγκίνηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο, όπως, βέβαια, και η αρχική είδηση για τη μάχη που δίνει ο θρύλος του αθλήματος με τον καρκίνο.

Μεταξύ των μηνυμάτων συμπαράτασης που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα ο Πελέ ήταν χαρακτηριστικό εκείνο του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».

Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Αλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο «Αθλητής του Αιώνα», είχε κάνει γνωστό ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Λίγο πριν από αυτήν την ανακοίνωση η Κέλι Νασιμέντο είχε ενημερώσει, και πάλι μέσω του Instagram, ότι ο πατέρας της θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...