281
|

«Παντρεύτηκα» επιβεβαίωσε η Αντέλ

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2017, 16:53

«Παντρεύτηκα» επιβεβαίωσε η Αντέλ

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2017, 16:53

Η υποψία γι’ αυτόν τον γάμο ήταν διάχυτη εδώ και χρόνια αλλά η τροβαδούρος της ραγισμένης καρδιάς δεν είχε ποτέ παραδεχθεί ότι παντρεύτηκε τον Σάιμον Κόνεκι, πατέρα του τετράχρονου, σήμερα γιού της, Αντζελο. Ο λόγος που αρνούνταν να το κάνει, είναι η επιθυμία της για ιδιωτικότητα. Ο Κόνεκι είναι πρώην χρηματιστής και ιδρυτής της φιλανθρωπικής ΜΚΟ drop4drop, η οποία προωθεί την παγκόσμια πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.

Ωστόσο στα βραβεία Γκράμι, τον περασμένο Φεβρουάριο, κάποιοι… προσεκτικοί θεατές την άκουσαν να ψελλίζει: «Στον σύζυγό μου και στον γιο μου: είστε ο μόνος λόγος που το κάνω». Ωστόσο όταν αμέσως μετά ερωτήθη ο εκπρόσωπος Τύπου της αρνήθηκε ότι πράγματι η Αντέλ ανέφερε τη λέξη «σύζυγος».

Στη μεγάλη συναυλία όμως που έδωσε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η Αντέλ στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας παραδέχτηκε τελικά το γεγονός. Αφορμή στάθηκε η μεγάλη επιτυχία της, του 2011, «Someone Like You», η οποία θέμα έχει τη ραγισμένη καρδιά που αφήνει πίσω ο χωρισμός και συγκεκριμένα τη δική της, από έναν πρόσφατο τότε χωρισμό της.

adele-secret-wedding-details__oPt
Εδώ και χρόνια απασχολεί τους φαν της Αντελ το αν έχει παντρευτεί ή όχι τον Σάιμον Κόνεκι, πατέρα του παιδιού της. Τελικά το επιβεβαίωσε η ίδια σε συναυλία στο Μπρίσμπεϊν

«Το αίσθημα που νιώθεις την πρώτη φορά που ερωτεύεσαι είναι το ωραιότερο στον κόσμο», ανέφερε η 28χρονη σήμερα Αντέλ στους θαυμαστές της στο Μπρίσμπεϊν. «Κι εγώ είμαι εθισμένη σε αυτό το αίσθημα. Προφανώς δεν μπορώ να συνεχίσω με τέτοιου είδους αισθήματα, διότι είμαι παντρεμένη τώρα. Βρήκα τον άνθρωπό μου», συμπλήρωσε, μπροστά στο εμβρόντητο κοινό που την άκουγε προσεκτικά.

Μάλιστα για να υπάρξει απόδειξη του πιο πάνω, η δήλωση βιντεοσκοπήθηκε από θεατή, ο οποίος ανάρτησε το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...