463
Η βίλα του Κλούνεϊ που φιλοξενούσε έως τη Δευτέρα τον «φίλο Μπαράκ» και την οικογένειά του | Reuters/Facebook/CreativeProtagon

Οταν ο Κλούνεϊ και ο Ομπάμα χρειάστηκαν τον… Ντάντε τον υδραυλικό

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 16:09
Η βίλα του Κλούνεϊ που φιλοξενούσε έως τη Δευτέρα τον «φίλο Μπαράκ» και την οικογένειά του
|Reuters/Facebook/CreativeProtagon

Οταν ο Κλούνεϊ και ο Ομπάμα χρειάστηκαν τον… Ντάντε τον υδραυλικό

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 16:09

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το άγχος σας μεγαλώνει όταν έχετε επισκέπτες στο σπίτι ή στο εξοχικό. Ακόμη κι αν είσαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αν φιλοξενείς για διακοπές τον πρώην πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα και ξαφνικά παρουσιάζεται ένα σοβαρό πρόβλημα στα υδραυλικά του σπιτιού, μπορείς κάλλιστα να πανικοβληθείς.

Το ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, λοιπόν, φιλοξενούσαν ως σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, την οικογένεια Ομπάμα για διακοπές στη βίλα τους, στη λίμνη Κόμο, στην Ιταλία. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με κάθε αυτοκίνητο ή πλεούμενο που πλησίαζε τη βίλα σε απόσταση λίγων μέτρων, να αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους 500 δολαρίων και πάνω.

Πρώτες έφτασαν στο μαγευτικό εξοχικό η Μισέλ Ομπάμα και οι δύο κόρες που έχει αποκτήσει με τον Μπαράκ, Μάλια και Σάσα. Με τη συνοδεία επτά αυτοκινήτων με σκούρα τζάμια, ένα λευκό βαν που μετέφερε τις αποσκευές τους και ένα ελικόπτερο να επιβλέπει από ψηλά. Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ενώ όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά και οι επισκέπτες δεν έβλεπαν τη ώρα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης με το εξίσου διάσημο ζεύγος, ο οικοδεσπότης Κλούνεϊ παρατήρησε ότι η πισίνα ήταν μισογεμάτη (ή μήπως μισοάδεια;) και το νερό ήταν πάρα πολύ παγωμένο. Τότε λοιπόν, αγχωμένος ότι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του δεν θα είχαν πού να πλατσουρίσουν, ζήτησε από τον σωματοφύλακά του, τον Τζιοβάνι, να ειδοποιήσει τον έμπειρο υδραυλικό Ντάντε Πενέ για να σώσει την κατάσταση.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από τη βίλα του Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο (REUTERS/Flavio Lo Scalzo)

Ο Πενέ έγινε ξαφνικά διάσημος, κάνοντας σχετικές δηλώσεις και στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, τονίζοντας -για να φανεί ως ήρωας-, πως όταν έφτασε εκεί, η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου: «Ηταν αγώνας δρόμου! Οταν έφτασα, ήταν όλοι αναστατωμένοι. Ο σωματοφύλακας του Κλούνεϊ μου είπε “κάνε γρήγορα, κάνε γρήγορα!”. Εγώ δεν είχα ιδέα σε ποιον ανήκε το σπίτι και του απάντησα ψύχραιμα “αν δεν με αφήσεις να δουλέψω, δεν θα καταφέρω να φτιάξω τη βλάβη”».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο εργατικός και αποτελεσματικός Ντάντε κατάφερε να ρυθμίσει τον θερμοστάτη και να ελέγχει τη διαρροή. Ο Κλούνεϊ, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τη γλαφυρή περιγραφή του ιταλού υδραυλικού φορούσε ένα Τ-shirt που μαρτυρούσε την εφίδρωση που του είχε προκαλέσει το άγχος του, ευχαρίστησε προσωπικά τον Ντάντε. «Σε ευχαριστώ. Είχα ανησυχήσει πολύ» του είπε.

Η βίλα από μακριά (Shutterstock)

Οι φήμες ότι ο Κλούνεϊ σκέφτεται πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με την πολιτική πληθαίνουν, και κάποιοι πιστεύουν ότι με τη συγκεκριμένη επίσκεψη, οι δύο άνδρες θα συνδύαζαν δουλειά και διασκέδαση. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να συζητήσεις τα φλέγοντα ζητήματα του πλανήτη, από μία άριστα θερμαινόμενη πισίνα.

Και κάπως έτσι, ο Ντάντε αναδείχθηκε σε υδραυλικό της χρονιάς, καταφέρνοντας φυσικά, να βγάλει και μία γρήγορη selfie με τον Κλούνεϊ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...