249
H επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε το επικείμενο Συνέδριο ως «αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών», που αγκαλιάζει την κοινωνία και δεν εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων | ΙΝΤΙΜΕnews

Κίνημα Αλλαγής: Με απόφαση Γεννηματά, σύνεδροι όλοι όσοι υπέβαλαν υποψηφιότητα

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2018, 17:24
H επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε το επικείμενο Συνέδριο ως «αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών», που αγκαλιάζει την κοινωνία και δεν εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων
|ΙΝΤΙΜΕnews

Κίνημα Αλλαγής: Με απόφαση Γεννηματά, σύνεδροι όλοι όσοι υπέβαλαν υποψηφιότητα

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2018, 17:24

Με απόφαση της Φώφης Γεννηματά στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα συμμετάσχουν τελικά όλοι όσοι είχαν υποβάλει υποψηφιότητα, χωρίς δηλ. να προηγηθούν οι προγραμματισθείσες αρχαιρεσίες.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η ίδια η επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστέρας,  κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, αποφάσισε την συμμετοχή ως συνέδρων «όλων όσων εξέφρασαν την βούληση να στρατευτούν και να παραστούν στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο, καταθέτοντας υποψηφιότητα».

«Έχω δεσμευθεί», αναφέρει στη δήλωσή της η κυρία Γεννηματά, «ότι το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς».

«Ο κόσμος αγκάλιασε το σύγχρονο εγχείρημα. Σε όλη την Ελλάδα το μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της παράταξής μας εκφράστηκε με την εγγραφή 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής, παράλληλα με την μεγάλη προσέλευση στις επιτροπές επεξεργασίες των θέσεων και στις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου», σημείωσε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μητρώο που ξεπέρασε τα 130.000 ενεργά μέλη.

Αφού σημείωσε ότι ο συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στη μεγάλη αύξηση των μελών, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε το επικείμενο Συνέδριο ως «αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών», που αγκαλιάζει την κοινωνία και δεν εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δεν παρέλειψε τέλος να ευχαριστήσει την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαδικασιών και το δίκτυο των εθελοντών για την προετοιμασία και πλήρη ετοιμότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής, ανεξάρτητα από την απόφαση που τελικά ελήφθη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...