204
Εγκαίνια σε λίγες ημέρες για το RS No.9 Carnaby | ΑΠΕ - ΕΡΑ

Οι Rolling Stones αποκτούν την δική τους μπουτίκ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2020, 09:53
Εγκαίνια σε λίγες ημέρες για το RS No.9 Carnaby
|ΑΠΕ - ΕΡΑ

Οι Rolling Stones αποκτούν την δική τους μπουτίκ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2020, 09:53

Το RS No.9 Carnaby εγκαινιάζεται στις 9 Σεπτεμβρίου στην Κάρναμπι Στριτ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του συγκροτήματος με την Bravado, την εταιρεία εμπορευμάτων και διαχείρισης του εμπορικού σήματος του Universal Music Group.

Σε tweet, οι Stones αποκαλούν την μπουτίκ «world-first flagship store» και υπόσχονται «αποκλειστικές συνεργασίες, νέα μόδα και εμπορεύματα, μαζί με τις τελευταίες μουσικές κυκλοφορίες της μπάντας» (θα διατίθενται είτε στο κατάστημα είτε online).

Η θέση του καταστήματος στην Κάρναμπι Στριτ είναι μια ιστορική αναφορά στους Stones, καθώς η οδός ήταν ένα από τα επίκεντρα του Swinging London, τις δεκαετίες το 1960 και 1970, του οποίου το συγκρότημα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι.

«Πάντα, το Σόχο περιέκλειε το ροκ εντ ρολ, κατά συνέπεια η Carnaby Street ήταν το τέλειο σημείο για το δικό μας κατάστημά» τόνισαν, σε ανακοίνωσή τους, οι Stones.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ που δημιούργησαν οι φίλοι μας στην Bravado θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον οποιοδήποτε που θα έρθει στο Λονδίνο να τη χαρεί».

Οι κολεξιόν που θα παρουσιάζονται θα περιλαμβάνουν μόδα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων υαλουργίας σε συνεργασία με την Baccarat τα οποία φέρουν το γνωστό λογότυπο των Stones με τη γλώσσα.

Επίσης, καρέκλες και φουλάρια από την The Soloist και αδιάβροχα και καπέλα από τη σουηδική Stutterheim.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News