264
|

Ο παραλογισμός συνεχίζεται: Γέμισαν τη Θεσσαλονίκη με αφίσες κατά του εμβολίου

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2020, 18:28

Ο παραλογισμός συνεχίζεται: Γέμισαν τη Θεσσαλονίκη με αφίσες κατά του εμβολίου

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2020, 18:28

Μετά το μπαράζ «τοποθετήσεων» κατά του εμβολίου του κορονοϊού από εκπροσώπους του καλλιτεχνικού -κυρίως- κόσμου, που τυγχάνουν και της μεγαλύτερης προβολής, οι απίθανοι αρνητές του κορονοϊού και του εμβολίου «ξαναχτύπησαν» με αφίσες και φυλλάδια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Κεντρικό σύνθημα, «δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον covid-19», γιατί ως γνωστόν όλα είναι μία σκευωρία, μία συνωμοσία κάποιων «για να μας κάνουν ελαφρά τη καρδία το επικίνδυνο εμβόλιο».

Οι αφίσες των απίθανων αυτών συνωμοσιομανών (δείτε τις κάτω) που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει με τη συμπεριφορά τους την πόλη της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα την κοινή γνώμη με τις αναρτήσεις τους στα social media (κάποιοι παρουσιαστές-δημοσιογράφοι τούς έδωσαν μάλιστα και βήμα μέσω τηλεοπτικών εκπομπών) αναρτήθηκαν σχεδόν παντού.

Πηγή φωτογραφιών: thestival.gr

«Μέσα σε 8 μήνες ανακαλύφθηκε νέος ιός, βρέθηκε εμβόλιο, μπήκε στη παραγωγή, είχαν έτοιμα ψυγεία, μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο, έγινε υποχρεωτικό – εκβιαστικό», υποστηρίζουν παρά τις επανειλημμένες διευκρινίσεις  για το αντίθετο από τα πλέον επίσημα χείλη.

Οσο για την (ταχύτατη) πρόοδο της επιστήμης, σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπως αυτή με την πανδημία του κορονοϊού,  αυτή προφανώς είναι άγνωστη έννοια για τους αρνητές του εμβολίου .

Γιατί ως γνωστόν (2) «κορονοϊός δεν υπάρχει», «είναι μια ακόμη απλή γρίπη» και οι επιστήμονες είναι «πληρωμένοι ψεύτες από τις φαρμακευτικές εταιρείες».

Το θέμα είναι αν θα παρέμβει επιτέλους εισαγγελέας για τη διασπορά αυτών των ανυπόστατων θεωριών με αφίσες στους δρόμους και επικίνδυνα παραληρήματα στα social media, όπως άλλωστε προστάζει ο Νόμος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...