297
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στο Μαξίμου | Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

O oδοντίατρος που άλλαξε γνώμη για τον Μητσοτάκη: «Αποτελεσματικός και ανθρώπινος»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2020, 12:17
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στο Μαξίμου
|Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

O oδοντίατρος που άλλαξε γνώμη για τον Μητσοτάκη: «Αποτελεσματικός και ανθρώπινος»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2020, 12:17

Για την τηλεφωνική συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό μίλησε στο Μega o oδοντίατρος Γιάννης Δενδρής, που, αν και μη ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, βγήκε δημοσίως να εξάρει την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.

«Θέλω να τον συναντήσω για να του ζητήσω συγγνώμη που τόσα χρόνια τον υποτιμούσα», είχε πει ο οδοντίατρος από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος διαχρονικά δεν είχε καλή άποψη για τον κ. Μητσοτάκη.

Καθοριστικό για τη μεταστροφή του ήταν ένα από τα τελευταία μηνύματα του Πρωθυπουργού:

«Σήμερα ακούγοντας τον Μητσοτάκη, για πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να τον συναντήσω, έστω και τυχαία… (…) Για να του ζητήσω συγγνώμη, για τα χρόνια που τον υποτιμούσα», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Δενδρής σε συνομιλία με ασθενή του στα social media.

H δημόσια αναθεώρηση της άποψής του για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στο Μαξίμου, και λίγες ώρες αργότερα ο οδοντίατρος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλησε να ανταποδώσει το «ευχαριστώ» στον κ. Δενδρή.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον οδοντίατρο, ενώ εκείνος παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό του από το τηλεφώνημα, θέλησε να επαναλάβει όσα είχε πει στη συνομιλία του με την ασθενή του.

«Είμαστε τυχεροί που σε αυτή την φάση είστε εσείς Πρωθυπουργός», του είπε.

Σε δηλώσεις του στο Μega την Παρασκευή, ο Γιάννης Δενδρής μίλησε για την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η κουβέντα ήταν πολύ φιλική, ο Πρωθυπουργός ήταν πολύ ανθρώπινος», περιέγραψε, για να συμπληρώσει:

«Εχω αναθεωρήσει την άποψή μου γιατί σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε ο Πρωθυπουργός ήταν πολύ αποτελεσματικός και πήρε πολύ γρήγορες αποφάσεις».

Η επικοινωνία των δύο ανδρών έκλεισε με τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη ότι, όταν με το καλό περάσει η «καταιγίδα», θα επισκεφτεί το οδοντιατρείο του κ. Δενδρή στο Παλαιό Φάληρο για καθαρισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...