447
|

Ο αρνητής δικηγόρος Αντωνιάδης κόλλησε κορονοϊό και δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2022, 12:54

Ο αρνητής δικηγόρος Αντωνιάδης κόλλησε κορονοϊό και δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2022, 12:54

Με επίκληση θετικού τεστ για Covid-19, ο γνωστός «καθοδηγητής» των απανταχού αρνητών, δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ενημερώνει ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην προγραμματισμένη για την Παρασκευή δίκη του για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση.

«Μετά από είκοσι δύο μήνες… μοναδικής σχέσης που ανέπτυξα με τον κορονοϊό, διάστημα στο οποίο τον προκάλεσα… επί ματαίω αμέτρητες φορές, ενώ αμέτρητες επίσης φορές υπήρξα ο… εξορκιστής του σε δεκάδες νοσοκομεία, με… επισκέφτηκε δυόμισι μέρες πριν από τη δίκη του αιώνα», γράφει ειρωνικά σε ανάρτησή του και επιδεικνύοντας το θετικό μοριακό αποτέλεσμα, δηλώνει πως ως άλλος Τζόκοβιτς (σ.σ. όπως δηλαδή έπραξε ο σέρβος τενίστας στη συνέντευξή του στη γαλλική Equipe), δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή «ακόμα και με 40 πυρετό» και να υποβάλει τις πρώτες ενστάσεις και τα αιτήματα, αν του το επέτρεπαν. «Αυτό όμως απλώς απαγορεύεται και το δικαστήριο δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά».

«Φυσικά, έχω απομονωθεί από την οικογένειά μου, η οποία χαίρει άκρας υγείας, όπως όμως θα γινόταν με οποιαδήποτε ίωση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο», λέει επιμένοντας έτσι ότι η Covid-19 δεν είναι παρά μία απλή ίωση που αντιμετωπίζεται με κατ’ οίκον νοσηλεία (όπως ίδιος συμβουλεύει όσους επικοινωνούν μαζί του για ιατρικές –και όχι μόνο– συμβουλές), με τα γνωστά αποτελέσματα (εδώ και εδώ).

«Την Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Β’ Τριμελές Εφετείο Αθηνών ο συνάδελφός μου Αλέξανδρος Παπατσώρης και θα καταθέσει το θετικό μοριακό αποτέλεσμα», ενημερώνει και για όσους… κακεντρεχείς σπεύσουν να πουν ότι αποφεύγει τη δίκη του, επιδιώκοντας την αναβολή της, διευκρινίζει:

«Το αίτημα όμως που θα υποβάλει στο δικαστήριο θα είναι όχι και επ’ ουδενί η αναβολή, αλλά μόνο η διακοπή της δίκης σε δικάσιμο πέραν του πενθημέρου από τη διάγνωση, με την ίδια σύνθεση».

Και ως άλλος λαϊκός ήρωας, σημειώνει, τέλος, ότι η ανακοίνωσή του αυτή γίνεται και για όσους ετοιμάζονται να του συμπαρασταθούν με συγκέντρωση έξω από το Εφετείο:

«Κάνω την ανακοίνωση αυτή από σήμερα γιατί γνωρίζω ότι γίνονται προετοιμασίες στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα για να έρθει κόσμος έξω από το Εφετείο την Παρασκευή. Για την παρουσία αυτή θα εκδώσω όταν έρθει η ώρα ειδική ανακοίνωση. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

»Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι με έχει συγκινήσει πολύ η κινητοποίηση αυτή. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να έρθουν στο Εφετείο δεν θα έρθουν για να υποστηρίξουν έναν ακόμη επίδοξο πολιτικό. Αλλά έναν δικηγόρο, και μόνο δικηγόρο, που μάχεται είκοσι δύο μήνες τώρα να αποδείξει την Αλήθεια και να απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά της μεγαλύτερης Απάτης στην ιστορία του Έθνους, χωρίς να διεκδικεί θέσεις πολιτικές και ανταλλάγματα», καταλήγει ο διαβόητος Νίκος Αντωνιάδης σε ένα ακόμη από τα «γνωστά» κηρύγματά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...