822
Ο βολιώτης παθολόγος σε εμφάνισή του δίπλα στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου - εκ των σφοδρότερων αρνητών του εμβολίου και των μέτρων της πανδημίας στους κόλπους της Εκκλησίας | YouTube/Mega

Σύζυγος 60χρονης για τον βολιώτη γιατρό με τις «αγωγές κορονοϊού»: Μας έλεγε αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2021, 17:41
Ο βολιώτης παθολόγος σε εμφάνισή του δίπλα στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου - εκ των σφοδρότερων αρνητών του εμβολίου και των μέτρων της πανδημίας στους κόλπους της Εκκλησίας
|YouTube/Mega

Σύζυγος 60χρονης για τον βολιώτη γιατρό με τις «αγωγές κορονοϊού»: Μας έλεγε αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2021, 17:41

Ο αρνητής γιατρός που ουσιαστικά οδήγησε στον θάνατο (εδώ) την 60χρονη στον Βόλο, συμβουλεύοντάς την να μην μπει στο νοσοκομείο αν και νοσούσε σοβαρά από κορονοϊό, δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Ευφραίμ και του Οσίου Ιακώβου. Μέσω της εκκλησίας προσέγγιζε ανεμβολίαστους ασθενείς και τους έπειθε να μην πάνε στο νοσοκομείο, γιατί, όπως έλεγε, «εκεί μέσα επτά στους δέκα πεθαίνουν». Εναντι αδράς αμοιβής έκανε -και εξακολουθεί να κάνει- κατ’ οίκον επισκέψεις, προσφέροντας τις «θαυματουργές θεραπείες» του σε χειρόγραφες συνταγές!

«Εγώ πλήρωσα 100 ευρώ τη μία μέρα, τις δύο επισκέψεις, 50 και 50 το απόγευμα. Μπαίνει ο γιος μου μέσα και μου λέει, μπαμπά εσύ είσαι πολύ χάλια, γιατί δεν πάτε στο νοσοκομείο; Και λέω στη γυναίκα:  “…θέλεις να πάμε στο νοσοκομείο, κορίτσι μου;” Και πετάγεται αυτός και λέει: “άμα πάτε στο νοσοκομείο, στους δέκα οι επτά φεύγουν”. Πληρώνει ο γιος μου 126 ευρώ νομίζω 128 ευρώ και μας φέρνει τα φάρμακα», περιέγραψε στην κάμερα του Mega ένα από τα θύματα του βολιώτη γιατρού.

«Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία», διαφήμιζε αυτοθαυμαζόμενος ο βολιώτης γιατρός

Ο αρνητής γιατρός διαφήμιζε μάλιστα σε εκκλησιαστικό site τις περίφημες «κλασικές θεραπευτικές αγωγές κορονοϊού», όπως τις αποκαλούσε, τις οποίες προσέφερε και μέσω τηλεϊατρικής!

«Χωρίς να το περιμένω, βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορονοϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλαδή κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία. Είναι γεγονός ότι είχα την ευλογία να νοσηλεύσω τον Αγιο Ιάκωβο για αρκετά χρόνια», κόμπαζε.

«Της έλεγε ότι είναι άνθρωπος του Θεού»

Στο Μega μίλησε και ο σύζυγος της 60χρονης, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο Βόλου αφού επί μέρες ακολουθούσε τις συστάσεις του εν λόγω επίορκου παθολόγου που της έλεγε να μην πάει στο νοσοκομείο και να συνεχίσει την κατ’ οίκον νοσηλεία με τη θεραπευτική αγωγή που της είχε ο ίδιος.

«Ημασταν ανεμβολίαστοι και εγώ και η σύζυγός μου. Κολλήσαμε τον Οκτώβριο και οι δύο. Η γυναίκα μου είχε μία γνωστή και την προέτρεψε να καλέσει τον εν λόγω γιατρό – αρνητή και της έλεγε ότι είναι άνθρωπος  του Θεού. Ήρθε ο γιατρός και τον ενημερώσαμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι, και μας είπε ότι καλώς δεν έχουμε εμβολιαστεί, γιατί σε 4 χρόνια θα είχαμε παρενέργειες.

»Μας είπε ο γιατρός ότι είναι σε αναστολή και μας ενημέρωσε ότι θα πάει σε κάποιον γνωστό του φαρμακοποιό να τα πάρει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω, έχοντας μάλιστα χειρόγραφη συνταγή. Μας πήρε 50 ευρώ γι’ αυτή τη συνταγή.

»Το απόγευμα έπεσε το οξυγόνο και το δικό μου και της γυναίκας μου. Το είπα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Ήρθε μετά από μία ώρα με ένα βαλιτσάκι με φορητό οξυγόνο. Ήμουν εξαντλημένος και μου είπε ότι έχει κάποιες μπουκάλες οξυγόνου σε ένα σπίτι να πάμε να τις πάρουμε. Πήρα τον γιο μου τηλέφωνο να πάει να τις πάρει.

»Η κατάστασή μου επιδεινωνόταν και ο γιος μου μου είπε να πάμε στο νοσοκομείο. Ο εν λόγω γιατρός μας είπε ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε γιατί έλεγε ότι 7 στους 10 πεθαίνουν. Η σύζυγός μου φοβήθηκε και δεν πήγαμε, ωστόσο το οξυγόνο μας ήταν στο 82. Το βράδυ δεν την άκουσα γιατί την έβλεπα χάλια, την πήγαμε στο νοσοκομείο», περιέγραψε για την περιπέτεια που έζησε ο ιδιος και η σύζυγός του που όταν πια έφθασε στο νοσοκομείο Βόλου ήταν πια αργά και καθώς η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη, έχασε τελικά τη «μάχη».

«Νοσηλέυτηκα 23 μέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας του γιατρού, η γυναίκα μου απεβίωσε», δήλωσε ο σύζυγος της 60χρονης, Ηταν μία καλή ευγενική γυναίκα, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, δεν είχε δικαίωμα να την πάρει έτσι, είπε για τον επικίνδυνο γιατρό που όπως αποκαλύπτεται συνδέεται με τον διαβόητο αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, αλλά και τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, έναν από τους αρνητές ιερωμένους που εναντιώνονται στα μέτρα της πανδημίας και κάνουν «πύρινα» κηρύγματα σε ανοικτές συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων.

Σε πρόσφατη ομιλία του μάλιστα, ο πατήρ Στυλιανός εξήρε τις λαμπρές επιστημονικές γνώσεις του βολιώτη γιατρού καλώντας τον κόσμο να μην εμβολιάζεται γιατί σε λίγα χρόνια θα έχουν προβλήματα.

Τρεις ανεμβολίαστες κατέληξαν στο νοσοκομείο της Σάμου

Στη Σάμο, μέσα σε λίγες ημέρες, τρεις γυναίκες -όλες ανεμβολίαστες- έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορονοϊού.

«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες τρία άτομα δεν κατάφεραν να βγουν νικητές από την πανδημία. Πρόκειται για δύο γυναίκες από τη Σάμο που νοσηλεύονταν στις απλές κλίνες COVID-19 και με υποκείμενα νοσήματα και για μια γυναίκα από τη Λήμνο που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ στις κλίνες COVID-19. Και οι τρεις γυναίκες ήταν ανεμβολίαστες. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου, Νίκος Στεφανής.

Στο νοσοκομείο του νησιού, έχουν καταγραφεί 22 θάνατοι από κορονοϊό, εκ των οποίων 21 ήταν ανεμβολίαστοι ασθενείς. Από τους 22, οι 10 ήταν κάτοικοι Σάμου, ενώ οι 12 από κοντινά νησιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...