230
O Ντάνιελ Κρεγκ στην πιο πρόσφατη ταινία Τζέιμς Μποντ, το «Spectre» | IMDb

Ακόμη μια καθυστέρηση στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 07:00
O Ντάνιελ Κρεγκ στην πιο πρόσφατη ταινία Τζέιμς Μποντ, το «Spectre»
|IMDb

Ακόμη μια καθυστέρηση στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 07:00

Μια ακόμη σκιά πλανιέται πάνω από το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ ή αλλιώς πράκτορα 007. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της παραγωγής, η νέα καθυστέρηση στην επόμενη ταινία Bond οφείλεται σε «εκτεταμένες αλλαγές σεναρίου». Καταλυτικό ρόλο φαίνεται να έχει παίξει η λύση συνεργασίας της παραγωγής με τον σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, τον άνθρωπο πίσω από τις τεράστιες επιτυχίες «Slumdog Millionaire», «127 Hours» και «28 Days Later».

Ο Μπόιλ υποστήριξε πως υπήρχαν σημαντικές και αγεφύρωτες «καλλιτεχνικές διαφορές» μεταξύ του ιδίου, της παραγωγής και του Κρεγκ.

Ετσι, το Σεπτέμβριο του 2018, η παραγωγή προσέλαβε τον Κάρι Φουκουνάγκα, σκηνοθέτη του «Beasts of No Nation» για να αντικαταστήσει τον Μπόιλ. Στο πλευρό του Φουκουνάγκα βρέθηκαν οι βετεράνοι σεναριογράφοι Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ ενώ στο μεταξύ ο Πολ Χάγκις (που συμμετείχε στο σενάριο προηγούμενων ταινιών Μποντ) παρέδωσε ένα προσχέδιο βασισμένο στο σενάριο των Περβις και Γουέιντ με κάποιες ελαφρές διαφοροποιήσεις.

Οπως ανέφερε ο Guardian, η παραγωγή προσέλαβε πρόσφατα έναν ακόμη σεναριογράφο, τον Σκοτ Ζ. Μπερνς, ο οποίος καλείται να ξαναγράψει(!) το σενάριο με αποτέλεσμα η ταινία να προβληθεί (αν όλα πάνε καλά) στις 8 Απριλίου του 2020!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την 25η ταινία Μποντ να βρίσκεται στις αίθουσες την άνοιξη του 2019 και στη συνέχεια τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτή είναι λοιπόν η τρίτη ημερομηνία που δίνει η παραγωγή για μια ταινία που δεν έχει ακόμη καν τιτλοφορηθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...