173
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ νωρίτερα στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕ

Μισό βήμα πίσω από Καμμένο: «Οταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών εδώ είμαστε»

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 19:02
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ νωρίτερα στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕ

Μισό βήμα πίσω από Καμμένο: «Οταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών εδώ είμαστε»

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 19:02

Στροφή 180 μοιρών επιχειρεί να κάνει ο Πάνος Καμμένος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, συνεχίζοντας να διατηρεί μια αμφιλεγόμενη και συχνά επαμφοτερίζουσα στάση απέναντί της.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας από το βήμα της Βουλής, το απόγευμα της Τρίτης, απέφυγε να επαναλάβει την δήλωση των τελευταίων ημερών πως αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση και θα εγκαταλείψει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Αντίθετα, ο κ. Καμμένος περιορίστηκε απλά στο να πει πως «Όταν έρθει το εθνικό θέμα εμείς εδώ είμαστε και ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει, θα δούμε ποιος θα πάρει την εθνική θέση και ποιος θα πάρει την ευθύνη», κατηγορώντας στη συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι «ακολουθούσατε εντολές χωρίς να παίρνετε εθνικές πρωτοβουλίες» και καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει στον ελληνικό λαό αν «είναι ή όχι η κυρία Μπακογιάννη εμπνευστής του όρου Βόρεια Μακεδονία;».

Θυμίζουμε πως η δήλωση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ έρχεται λίγες ώρες μετά την αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, την Δευτέρα το βράδυ, με τη φράση «πού να πάει ο Καμμένος ρε παιδιά; Δεν φεύγει, μην ανησυχείτε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...