259
Ο εγγονός του «Λίντερ Μάξιμο», Σάντρο Κάστρο έχει προκαλέσει πολλές φορές τους Κουβανούς με την επίδειξη του πλούτου του | Instagram

Μερσέντες, φιγούρα κι επανάσταση για τον εγγονό του Φιντέλ Κάστρο

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 13:35
Ο εγγονός του «Λίντερ Μάξιμο», Σάντρο Κάστρο έχει προκαλέσει πολλές φορές τους Κουβανούς με την επίδειξη του πλούτου του
|Instagram

Μερσέντες, φιγούρα κι επανάσταση για τον εγγονό του Φιντέλ Κάστρο

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 13:35

«Υποκριτής», «αναίσθητος», «κακομαθημένος», είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ακούγονται στην Κούβα για τον εγγονό του Φιντέλ Κάστρο μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο οδηγεί επιδεικτικά μία πολυτελή Mercedes.

Την ώρα που η χώρα του γνωρίζει τη χειρότερη οικονομική κρίση από τη δεκαετία του ’90, η εικόνα του Σάντρο Κάστρο εξόργισε τους Κουβανούς, όπως γράφουν οι Times.

Ο άτακτος εγγονός του Κάστρο, που είναι μεταξύ 20 και 25 ετών, σύμφωνα με τους Times, φαίνεται στην κάμερα να καυχιέται σε μία νεαρή γυναίκα ότι οδηγεί το πολυτελές του αυτοκίνητο –το οποίο αποκαλεί το «παιχνιδάκι» του– και παραβαίνει το όριο ταχύτητας: της δείχνει το κοντέρ και της λέει ότι τρέχει με 145 χλμ, ενώ το όριο ταχύτητας στην Κούβα είναι 95 χλμ την ώρα.

«Ξέρεις ότι είμαστε απλοί άνθρωποι», της λέει σαρκαστικά. «Αλλά πού και πού πρέπει να βγάζουμε τα παιχνιδάκια μας από το σπίτι». Την ενθαρρύνει μάλιστα, να «τραβήξει» σε βίντεο το κοντέρ, για να φανεί ότι τρέχει με 145 χλμ και καυχιέται ότι το αυτοκίνητο «καταπίνει» τον αυτοκινητόδρομο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στα social media, υποστηρικτές της επανάστασης, όπως η ομάδα στο Facebook «Patria o Muerte», ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για το πώς απέκτησε τα λεφτά του ο νεαρός Κάστρο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου τονίζοντας ότι αν έχει κάνει παρανομίες πρέπει να πάει φυλακή.

Ο εγγονός του Φιντέλ έχει απασχολήσει ξανά την κοινή γνώμη της Κούβας με την επίδειξη του πλούτου του. Ο παππούς του είχε απαγορέψει στα μέλη της οικογένειας να κάνουν εξεζητημένες δημόσιες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...