191
Θερμή χειραψία κατά τη συνάντηση του κ. Πάιατ με τον πρόεδρο της ΝΔ | INTIMEnews

Το Μαξίμου λέει ότι ο Πάιατ διαψεύδει τον Μητσοτάκη αλλά…

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2018, 20:58
Θερμή χειραψία κατά τη συνάντηση του κ. Πάιατ με τον πρόεδρο της ΝΔ
|INTIMEnews

Το Μαξίμου λέει ότι ο Πάιατ διαψεύδει τον Μητσοτάκη αλλά…

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2018, 20:58

Διευκρινίσεις από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να έχει δηλώσει κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά έλληνες πολιτικούς».

Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητικές πηγές, «σε επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του Πρωθυπουργού με τον αμερικανό πρεσβευτή, ο Τζέφρι Πάιατ διευκρίνισε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis».

«Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα», κατέληγαν οι ίδιες πηγές.

Ωστόσο, ο ίδιος ο πρεσβευτής, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, είχε κάνει retweet ένα κείμενο το οποίο ανέφερε τα όσα είπε προς τον κ. Μητσοτάκη.

Untitled
Αυτό, είναι προφανές ότι δηλώνει πως συμφωνούσε με το περιεχόμενο του κειμένου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε να προβεί σε επίσημη διάψευση των όσων ανέφερε η συγκεκριμένη είδηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...