268
Η Ντόλι Πάρτον στην σκηνή τον Δεκέμβριο του 2020 | Billboard Women In Music/Getty Images for Billboard)

H Ντόλι Πάρτον αναλαμβάνει τα έξοδα κάθε υπαλλήλου της που θέλει να σπουδάσει

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2022, 22:30
Η Ντόλι Πάρτον στην σκηνή τον Δεκέμβριο του 2020
|Billboard Women In Music/Getty Images for Billboard)

H Ντόλι Πάρτον αναλαμβάνει τα έξοδα κάθε υπαλλήλου της που θέλει να σπουδάσει

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2022, 22:30

To πάρκο αναψυχής της Ντόλι Πάρτον, το Dollywood, είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση. Επειδή, ως γνωστόν, τα κόστη φοίτησης στα αμερικανικά πανεπιστήμια είναι μεγάλα, ανακοινώθηκε ότι αν κάποιος υπάλληλος του, θέλει να προχωρήσει στην ανώτατη εκπαίδευση, εκείνο θα αναλάβει τα έξοδα.

Η Herschend Enterprises, βασική συνέταιρος της τραγουδίστριας στο Dollywood, τόνισε ότι ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, θα καλύψει το 100% των εξόδων κάθε υπαλλήλου που επιθυμεί να μορφωθεί.

Από τις 24 Φεβρουαρίου, θα τεθεί σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα που ονομάζεται «GROW U» και θα αφορά όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από τη σύμβαση και το ωράριό τους.

Σύμφωνα με τους Times, από την πρώτη κιόλας μέρα εργασίας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε 30 εκπαιδευτικούς οργανισμούς σχετικά με διοίκηση επιχειρήσεων και ηγεσία, μαγειρική, οικονομικά, τεχνολογία και μάρκετινγκ. Παράλληλα, θα υπάρξει ετήσια χρηματοδότηση 5.250 δολαρίων για προγράμματα σε τομείς όπως η μηχανολογία, το ανθρώπινο δυναμικό και η τέχνη.

Το «Dollywood» είναι μια (όχι πολύ) μικρή Disneyland στο Τενεσί. Με κυρίαρχο θέμα την αμερικανική κουλτούρα και την κάντρι μουσική | Shutterstock

Ο Γουές Ράμεϊ, εκπρόσωπος του Dollywood, είπε στην Washington Post ότι η 76χρονη Πάρτον ήταν αυτή που βρισκόταν πίσω από το σχέδιο. «Υποστηρίζει πολύ τους υπαλλήλους που τους αρέσει να μαθαίνουν και συνεχίζουν να βελτιώνονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ντόλι Πάρτον να ασχολείται με φιλανθρωπίες. Μέσω της Imagination Library παρέχει δωρεάν βιβλία σε παιδιά, κάθε μήνα και, πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στις έρευνες για το εμβόλιο της Moderna κατά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...