178
O Νίκος Ανδρουλάκης ανάμεσα σε μέλη του ΚΙΝΑΛ, στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε | SOOC/MENELAOS MYRILLAS

ΚΙΝΑΛ: Αγγιξαν τους 150.000 οι ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2022, 21:51
O Νίκος Ανδρουλάκης ανάμεσα σε μέλη του ΚΙΝΑΛ, στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε
|SOOC/MENELAOS MYRILLAS

ΚΙΝΑΛ: Αγγιξαν τους 150.000 οι ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2022, 21:51

Μέρες… Δεκέμβρη ζουν ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους κομματικά στελέχη, περίπου 150.000 μέλη και φίλοι της παράταξης πήγαν στην κάλπη για να εκφράσουν τη βούλησή τους για το όνομα και το έμβλημα, τους συνέδρους και τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών.

Ενας αριθμός που αποδεικνύει ότι η συμμετοχή των 270.000 ψηφοφόρων στη διαδικασία εκλογής προέδρου, ήταν ένα προσκλητήριο σάλπισμα που αναθέρμανε τις σχέσεις πολλών εξ αυτών με το κόμμα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αρχικά δόθηκε παράταση στην ψηφοφορία μέχρι τις 8.00 το βράδυ, ενώ ακολούθησε ακόμη μία ωριαία σε ορισμένα τμήματα που υπήρχε μεγάλη προσέλευση.

Το ΠΑΣΟΚ, τελικά, φαίνεται πως είναι ξανά εδώ… | SOOC/MENELAOS MYRILLAS

«Με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα» είχε δηλώσει νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...