201
Η Ρένα Δούρου ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Τάκη Χατζή | SKAI/YouTube

Και η Ρένα Δούρου έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 11:18
Η Ρένα Δούρου ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Τάκη Χατζή
|SKAI/YouTube

Και η Ρένα Δούρου έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 11:18

Ο πολιτικός σουρεαλισμός με την παρουσία ή μη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα στούντιο του ΣΚΑΪ –καθώς, ως γνωστόν, ισχύει ακόμα η κυβερνητική απόφαση για μποϊκοτάζ του ομίλου εξαιτίας της δημοσιογραφικής κάλυψης πέρυσι το καλοκαίρι των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι– συνεχίζεται.

Το πρωί της Παρασκευής ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας και τέως υφυπουργός Εργασίας, αρνήθηκε την πρόσκληση της τηλεοπτικής εκπομπής «Αταίριαστοι» στην οποία τελικά βρέθηκε μόνος ο αντίπαλός του, ο υποψήφιος της ΝΔ Κώστας Μπακογιάννης.

Την ίδια ώρα όμως, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου ήταν στο στούντιο του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ, καλεσμένη του Δημήτρη Οικονόμου και του Τάκη Χατζή! Διότι καλή η «επανάσταση» των εμπάργκο και η συνωμοσιολογία για τα κακά μέσα ενημέρωσης που εχθρεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα καλύτερη η προβολή που μπορούν να προσφέρουν δύο 24ωρα πριν τις κάλπες.

Η ειρωνεία είναι ότι η κυρία Δούρου θεωρείται από τη Δικαιοσύνη ως υπεύθυνη για τους θανάτους και την καταστροφή στο Μάτι, την τραγωδία δηλαδή για την οποία ο ΣΚΑΪ «τιμωρήθηκε» από το Μαξίμου με την επιβολή του εμπάργκο (εδώ).

Για την Ιστορία πάντως, πρώτος το μποϊκοτάζ «έσπασε» αργά τη νύχτα της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...