• Η Θεοδώρα Τζάκρη ομολογεί ότι στους αγρότες «τον ήπιαμε»

    Είναι η στιγμή που οι γόβες Λουμπουτέν συναντούν το πεζοδρόμιο και τα μονόχρωμα ταγέρ την slang της πιάτσας. Η ηρωίδα αυτής της ιστορίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Θεοδώρα Τζάκρη, βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Πέλλας και γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη όχι μόνο επειδή είναι κομψοτάτη βουλεύτρια™, αλλά επειδή ο πολιτικός ρεαλισμός είναι το φόρτε της –κατέχει άλλωστε το σπάνιο ρεκόρ να έχει ψηφίσει και τα τρία μνημόνια.

     

    Πήγε λοιπόν, η κυρία Τζάκρη στη Βέροια και μίλησε σε οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου. Δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Η κυρία Τζάκρη έκανε μια γενικότερη ανάλυση για το κόμμα και το πώς έφτασε στο 17,83% και αφού είπε διάφορα, στάθηκε και στο θέμα των αγροτών –ήταν εκείνη η στιγμή που λέγαμε.

     

    «Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο “τον ήπιαμε” έτσι;», παραδέχτηκε η κυρία Τζάκρη, προκαλώντας με τον αυθορμητισμό της χαμόγελα στο ακροατήριο.

     

    Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη… Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομίας είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής. Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, τρία στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές».

     

    Πρώτον, να πούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον «ήπιε» μόνο στους αγρότες. Και, δεύτερον, να δούμε τι άλλο θα πει η κυρία Τζάκρη και οι άλλοι groupies του Στέφανου Κασσελάκη για τον Αλέξη Τσίπρα.

  • Ο Κασσελάκης ντύθηκε φιλότεχνος και υιοθέτησε πολιτικά την Τζόρτζια Λάλε

    Μένουμε στο σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ για να πούμε ότι, όπως αναμενόταν, ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να υιοθετήσει πολιτικά την Τζόρτζια Λάλε, την εικαστικό της οποίας το έργο –μια ροζ ελληνική σημαία– κατέβηκε με εντολή Γιώργου Γεραπετρίτη από το ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη.

     

    Η κυρία Λάλε έγινε δεκτή στην Κουμουνδούρου από τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος είχε ντυθεί φιλότεχνος –με μαύρο ζιβάγκο και γυαλί με κοκάλινο σκελετό– προσφέροντας μια καλή ευκαιρία για προσεκτικά επιλεγμένες έγχρωμες και ασπρόμαυρες πόζες και ανάρτηση κατά του κ. Γεραπετρίτη.

     

    Διότι θα έλεγε κανείς, ότι όλα γίνονται για την Τέχνη, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζουν όλα να γίνονται για τα social media.

    ;

  • Η Ελενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν

    Ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου συζητούσαν τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ένας άλλος γάμος έγινε. Τουλάχιστον έτσι έγραψαν τα parapolitika.gr, που αποκάλυψαν ότι ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος και η υφυπουργός Τουρισμού Ελενα Ράπτη επισημοποίησαν τη σχέση τους.

     

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γάμος έγινε πριν από κάποιες ημέρες στο δημαρχείο της Αθήνας και εντελώς διακριτικά. Είναι ο δεύτερος γάμος τόσο για την κυρία Ράπτη, όσο και για τον κ. Μπρατάκο.

     

    Πριν τρεις εβδομάδες, η κυρία Ράπτη είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram, με ευχές για τον «θησαυρό της» κ. Μπρατάκο, λόγω της ονομαστικής του εορτής.




text
  • Αναψε το μάτι, έρχονται τα 35αρια… Ο χειμώνας θα γίνει πόθος


    20 Μαΐου 2024, 23:00