206
O Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, στα 42α Βραβεία Κένεντι τον Δεκέμβριο | REUTERS/Joshua Roberts

«Kronia pola!» Η πρώτη ανάρτηση του Τομ Χανκς ως έλληνα πολίτη

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2020, 20:29
O Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, στα 42α Βραβεία Κένεντι τον Δεκέμβριο
|REUTERS/Joshua Roberts

«Kronia pola!» Η πρώτη ανάρτηση του Τομ Χανκς ως έλληνα πολίτη

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2020, 20:29

Ηταν μια ανύποπτη στιγμή την περασμένη εβδομάδα, στις τελευταίες ημέρες του 2019. Ηταν η στιγμή (εδώ) που από την Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώθηκε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε την πράξη της τιμητικής πολιτιγράφησης του διάσημου αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς: στα 63 του, ο δύο φορές τιμηθείς με Οσκαρ, γινόταν έλληνας πολίτης.

Τι σκεφτόταν όμως ο ίδιος ο Χανκς για αυτό;

Είναι γνωστό πως ο σταρ του Χόλιγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας και ειδικά της Αντιπάρου όπου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του κάθε χρόνο. Είναι άλλωστε παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής, επίσης ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον και αστειευόμενος έχει πει ότι «όταν είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα είσαι Ελληνας… 110%».

Ο Τομ Χανκς έκανε την πρώτη του δήλωση ως… Ελληνας λοιπόν.

«Το 2020 αρχίζει για μένα ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Χρόνια πολλά», ήταν το μήνυμα του Τομ Χανκς στη σελίδα του στο Instagram, λίγες μόλις ημέρες μετά την πολιτογράφησή του στην Ελλάδα.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδέχθηκε το νέο έτος με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η σκιά του να πέφτει σε ένα αρχαίο άγαλμα, κάπου σε ένα κυκλαδίτικο νησί (πιθανώς στη Δήλο).

 

Το ότι το χέρι του μοιάζει να σχηματίζει μια μούντζα, αυτό κατά κάποιους, τον κάνει σίγουρα δικό μας…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...