192
Η Αγγελική Παπάζογλου | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η σύζυγος του Νίκου Βούτση κατεβαίνει για δήμαρχος Κηφισιάς

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2019, 15:24
Η Αγγελική Παπάζογλου
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η σύζυγος του Νίκου Βούτση κατεβαίνει για δήμαρχος Κηφισιάς

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2019, 15:24

Η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, πήρε τη μεγάλη απόφαση και κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς, με την υποστήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού της «Κοινωνία Παρούσα» θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Οπως αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, «όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων».

Η νεαρή Αγγελική Παπάζογλου δίπλα στον νεαρό Αλέξη Τσίπρα από την εποχή που ο νυν πρωθυπουργός μιλούσε υπέρ του κινήματος των καταλήψεων το μακρινό 1995

Στενή φίλη του Αλέξη Τσίπρα, η Αγγελική Παπάζογλου γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού.

Κατά δήλωσή του κ. Βούτση, η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. «Ηταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά κ.α.», ανέφερε ο κ. Βούτσης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...